petek, 31. december 2010

Naj bo ...


Dragi prijatelji, hvala vam, ker ste, da me spremljate in spodbujate na moji poti, za katero pred enim letom nisem verjela, da obstaja. Z vami in zaradi vas so moji dnevi lepši. Upam, da tudi jaz kdaj pripomorem k temu, da vam polepšam dan. Vesela sem, da vas imam in da smo v stiku tudi s pomočjo svetovnega spleta.

V novem letu nam v prvi vrsti želim zdravja, saj je vse ostalo v naših življenjih odvisno predvsem od tega. Seveda pa nam ne sme manjkati objemov, poljubov, toplih stiskov rok in drobnih pozornosti ter časa za to, da večkrat v živo poklepetamo.

Radi se imejmo, bodimo dobre volje, ne pustimo se negativnim vibracijam, pa bo vsak dan lepši.

Srečno!

P.S. Tisti, ki me spremljate na FB-ju, ste verjetno opazili, da je to voščilo združeno iz obeh voščil tam. Napisala sem ju spontano in zato sem se odločila, da tekst objavim še tukaj ;)


sreda, 15. december 2010

Nika

Saj sploh ne vem, kje naj začnem. Že celo večnost nisem osvežila mojega bloga, stvari pa se je nabral kar lep kupček. Bom začela z rojstnim dnem moje Nike, ki je včeraj upihnila peto svečko.


Že pred dvemi tedni je imela tisto pravo zabavo za male prijateljčke. Organizirali smo jo v vrtcu, kjer sta dve popoldanski uri zabave minili kot bi mignil. Naredila sem ''ziheraško'' čokoladno torto, ki pri otrocih vedno zmaga. S slikico Bloom na marcipanu me je rešila prijateljica Helena, saj sama doma nimam opreme za tovrstne podvige.


Niki sem obljubila novo krilce za zabavo in želja je bila izponjena dobro uro pred odhodom. Kot ponavadi, kaj pa drugega :)))


Včeraj, na dejanski rojstni dan, pa smo imeli še malo zabavo doma za dedke in babice. Tokrat sem na Nikino željo naredila jagodno torto s smetano, po dolgem času brez čokolade. Pa je bila res slastna.