ponedeljek, 18. april 2011

Prvo obhajilo


Prvič sem se lotila izdelave vabil na prvo obhajilo. Moje asociacije ob tem so bile ''čisto in belo''. Najprej sem naredila vzorec v beli in kremni barvi, pa mi je deloval tako poročno, da sem pri drugem dodala še umazano roza barvo. Deklici sta bila oba primera tako všeč, da se ni mogla odločiti in sem na koncu naredila vsakih pol. Pa sva obe zadovoljni :)

petek, 15. april 2011

Za male prince in princese

Joj, joj, prejoj! Ubogi blogec sameva, pa toliko fotk čaka na objavo. Nima smisla, da naštevam izgovore, menda mi bo že uspelo počistiti stare zadeve.

Naj začnem s paketkom voščilnic za novorojenčke, prvi dve sta popolnoma sveži, pofotkani pri umetni svetlobi, temu primerna je tudi kvaliteta fotografij. Črke sem napisala ročno, so tako enostavne, da bom evre, ki bi jih zapravila za štampiljke, rajši porabila za kaj drugega ;)


Pobarvala sem še en in edini odtisek dojenčice na oblačku, ki je bil v škatli že dve leti in za konec še roza body.

sobota, 2. april 2011

Za dame in gospode


Preden za tri dni odbrzim v toplice na razvajanje v dvoje (mladička ostaneta pri noni :)))), vam pokažem še dve voščilnici.


Prva je primerna za gospoda, druga pa za damo ;) Joj, pri moški mi je še tako nekaj manjkalo, bi še kakšne gumbe gor natlačila ... pa se mi je le uspelo zadržati, saj je tudi takšna čisto dovolj okrašena za moškega. Pri damski pa sem preizkusila drugo barvno kombinacijo, da ne bodo vse rdeče-rjave. Ja, si bo treba še kakšno distress blazinico omisliti ;)

petek, 1. april 2011

1. april


Tokrat 1. april zame ni dan šaljivcev, ampak dan, ko sem se skupaj z ekipo devetih izbrancev in kapitanko Mojco vkrcala na ladjo, s katero bomo odpeljali našo odvečno prtljago daleč, daleč stran. Vrnili se bomo spremenjeni, telesno in duhovno, saj smo trdno odločeni, da nam bo uspelo in vsak posamezno ter vsi skupaj bomo delali na tem, da nam uspe v kar največji meri. Res je, da je v skupini lažje, ko lahko bodrimo en drugega, tudi takrat, ko bodo prišli trenutki krize. Vem, da bodo prišli, vendar upam, da jih bo čimmanj.

Hja, pred letom in pol sem že bila na enem takšnem čolničku, pa me je majhno neurje prevrnilo. Tokrat bo drugače!

Hi hi, vam zapišem še moje mere?

Današnje so: 100 - 119 - 112 - 115 - 35 - 57 - 32
Moj cilj: 76 - pri naslednjih petih pojma nimam, kako bodo kopneli - 25

Cilj definitivno ni uresničljiv v 90-ih dneh, bom ob koncu poletja povedala, kako blizu sem.