torek, 31. maj 2011

Kompletek za poročno darilo


Klekljan srček, voščilnica in škatlica, v kateri je vse skupaj lepo zapakirano. Zaključena celota, ki več besed niti ne potrebuje ;)

četrtek, 19. maj 2011

Rdeča


Rdeča je barva ljubezni, barva življenja, ampak ob izdelavi tega kompleta škatle in voščilnice sploh še nisem razmišljala v tej smeri. Šele ob pisanju objave in razmišljanju o mojih odločitvah sem povezala niti. No, povezavo boste videli ob zadnjem stavku ;)

Škatla je tokrat kar velika, saj je format A4, v njej pa bo spravljena fotoknjiga s spomini na 50 let skupne poti. Ker posebnih želja glede izdelave ni bilo, sem ostala v svojih ustaljenih okvirjih, tako kot mi je všeč ;) Pet rožic ponazarja pet desetic, to pa je tudi vsa simbolika, ki je vključena. Bo pa ob drugi priložnosti kaj bolj nakičeno.

Tudi midva danes praznujeva četrto obletnico (na dvanajst let podlage), mami in očija pa v juniju čaka že štirideseta.


Hvala vam za vse lepe besede in spodbudo na poti do moje nove podobe. Mi veliko pomeni in mi je v ogromno oporo, ko pride do kakšne krizice. Ma tokrat res ne grem več nazaj! Ravno danes sem se poslovila od devetice na tehtnici in je nočem videti nikoli več. To pomlad mora biti nekaj skrivnostnega v zraku, saj sem se včeraj odločila še za en korak, ki ravno sodi k rdeči objavi ... prihodnji teden začnem kariero krvodajalke (upam, da uspešno).

torek, 17. maj 2011

Mesec dni


Res je, mesec dni bo jutri, kar sem na blog nalepila zadnjo objavo. Ni kaj, trenutno sem zaposlena z ostalimi zadevami, ki mi zapolnjujejo dneve in za blog zmanjka časa in volje. Predvsem delam na sebi in rezultati so mi vsak dan bolj všeč. Že dober mesec intenzivno migam, hodim po okolici, pa tudi s tekom sem začela. Tako mi tiste ure, ki sem jih prej prebila za računalnikom, minejo drugje.

Vse se dogaja na FB-ju, tako pač je, neposredna komunikacija ima le svoje prednosti. Fotke mojega ustvarjanja v zadnjem času sem zato samo nametala skupaj, ravno toliko, da jih imam še nekje, če se kaj sesuje. Čeprav sem opazila, da ga blogger zadnje čase nekaj biksa, mogoče bodo šle pa ravno tukaj najprej v franže.

Bodite lepo, izkoristite urice na zraku, kolikor se le da!