četrtek, 3. marec 2011

Grrrrrrrr ...



Včeraj se je po hiši razlegalo strašno dinozavrsko rjovenje. Najprej res samo v moji domišljiji, ko pa je iz vrtca prišel Aljaž, je postalo popolnoma resnično. Naš mulček je v obdobju, ko so dinozavri, zmaji in strašne pošasti iz risank zakon. Zato ni bilo veliko težav pri izbiri pustnega kostuma. No vsak drugi dan se je sicer spomnil, da bi bil lahko tudi Mojster Miha, Strela McQueen, Spiderman in ostali risani junaki po spisku, ampak mami je že imela nabavljen zelen flis, tako da ...

Kakšnega specialnega kroja nisem imela, vedela pa sem, da bo kostum dvodelen, za lažji obisk wc-ja v vrtcu. Poiskala sem torej navaden kroj za hlače in majčko, le da sem med stranske šive in po sredini hrbta dodala ''bodice''. Še rep, napolnjen z ostanki pene, ki jih spravljam ob šivanju minik (itak, da vse vedno prav pride :))) in mehek penast tebušček, pa je dinozaver pripravljen. Kapa na sliki je iz H&M, jo Aljaž že dve leti nosi vsak dan, sem pa zvečer zašila še eno, da se barvno ujema, pa tudi samo iz ene plasti flisa je, da dinozavru ne bo prevroče.

Kostum tokrat prijavljam na Craftalnico, saj je tema izziva Pust :)

9 komentarjev:

Alenka pravi ...

Dinozaver!!!!Super!

Goga pravi ...

Oho super zmajčka si sešila, pridna mami. Všeč mi je razlaga, zakaj dvodelni komplet,to je prednost doma izdelanih kostumov, so tudi praktični :).
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici, z zares krasnim pustnim izdelkom :).

Vladuška pravi ...

Mama tole si odlično sešila in rjovenje se sliši do sem :)))) Prekrasno.

Manuela pravi ...

Hehe tudi meni je všeč obrazložitev dvodelnega kompleta. :))) Dinozaverček je fenomenalen, všeč so mi vse te bodice! :) Super si to sešila, pridna mami! :))

Hvala, ker sodeluješ na 24. izzivu CRAFT-alnice ! :)

Lepo se imej,
––––•(-•( Manuela )•-)•––––

Andreja pravi ...

Hihi, ja to smo pa mamice, da bo ja vse lahkotno! Se mi je kar zdelo da boš kaj zanimivega ustvarila. Ful lušten dinozaverček je nastal!

Simona pravi ...

Krasen dinozavrček - gotovo bo najstrašnejši in najprijaznejši hkrati. Super mama.

Janja pravi ...

Nad vse simpatičen dinozaver :)). Lp

Tika pravi ...

Tole je pa super dinozaver!

BojaMoja pravi ...

oooo super zaver ♥ ♥ ♥