ponedeljek, 18. maj 2009

Najina obletnica

Ta objava je namenjena drugi obletnici poroke, ki jo z mojim dragim praznujeva danes. Ja, čas leti in kar dobro moram pomisliti, kaj sem doživljala na današnji dan pred dvema letoma.

Vse se je dogajalo s takšno naglico, da mi je za marsikateri trenutek žal, da ga nisem ujela s takšnimi občutki kot bi ga danes. K sreči imamo zato fotografije ... celo množico fotografij, ki nam pomagajo priklicati spomine.

Pokazala vam bom mojo najljubšo, kjer sva slikana na seniku ... ja, najin fotograf je bil navdušen nad neklasično lokacijo :)


Takrat sem bila že dobro leto zasidrana na našem otočku in prav bivanju na njem se imam za zahvaliti, da sem ves spremni material izdelala sama. Malo pred tem sem se prvič spoznala s fimo maso in nad svojo prvo klobaso sem bila tako navdušena, da je bila odločitev o glavni sestavini poročnih vabil, naprsnih šopkov in konfetov popolnoma samoumevna.



Skupinska fotografija konfetov v košari je moja, ostale pa so studijske ... enostavno zato, ker so mi tako zelo všeč. Proizvodnja je bila kar masovna, natančnega števila izdelanih vabil ne vem, vendar se giblje okrog številke šestdeset. Sledilo je sto kosov naprsnih šopkov in nekaj manj kot šestdeset kosov konfetov.


Nad rožicami iz najlonk sem bila tako navdušena, da sem v tem stilu izdelala tudi naglavno okrasje :)


Pokažem pa vam še šopek, čeprav ni moje delo, ha, ha.


Ja takrat smo bili še trije, četri član pa je bil na poti. In dan je bil čudovit, čeprav prekratek. Na zadnji majski dan pa bo čas za še eno obletnico, čeprav pravijo, da je sedaj, po poroki, manj pomembna. No, zame je enako pomembna in vredna spomina ... najina srednješolska ljubezen namreč traja že štirinajst let.

Ne rečemo maju zastonj mesec ljubezni :)

Imejte se radi!

5 komentarjev:

Hali pravi ...

Prekrasno!Čestitke k obletnici, tudi tisti, ki pride konec meseca :-)

gordy pravi ...

Čestitke!
Ja, spomini ostanejo. Lepi. In še lepši.

Midva sva (ravno tako v maju) praznovala že peto.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Čestitke! Zelo lepi naprstni šopki, prav tako vabila in konfeti, posebej pa mi je všeč naglavno okrasje.

Unknown pravi ...

Veš kaj se pa jaz spomnim z tistega dne poleg tega vsega lepega. Spomnim se kako smo čakali pred hišo, da prideš ven in kako je nastala sekunda tišine ko si stopila iz hiše. Vsem je zastal dih. Čepela sem za grmom ker sem hotela ujeti saj veš "drugačen kot" z fotičem (pač moj fetiš)pa se je v zraku začutilo tisto navdušenje ko si prišla. Ljudem je zastal dih čist so obmolknili tko si bila lepa.
Ampak tisti ki pa te poznamo tudi malo bolje pa vemo da ne da si čist ok zunaj ampak si lepa tudi znotraj!
B

Anonimni pravi ...

Men so se kr učke orosile...