sreda, 27. maj 2009

Nakit za srečanje

Priznam, kar prisiliti se moram, da se usedem in vam predstavim ogrlice s sobotnega srečanja Otočank na Otočcu :)

Spodobi se, da organizatorkam srečanja prinesemo majhno pozornost v zahvalo za njihov trud. Zadnje čase se v ta namen podarja tudi ustvarjalni material, vendar se te možnosti poslužim le kot izhoda v sili. V Prometeju sem našla luštne lesene okraske v obliki rožic, pa sem si jih takoj zamislila kot obeske na poletni ogrlici. Dodala sem še bele lesene kroglice in barvno ujemajoče steklene perlice. Za Nino vem, da z roza barvo ne morem falit, le pri Sanji mi je sedaj žal, da nisem ubrala črno-bele kombinacije, saj imam belo rožico še doma. Vseeno upam, da sta prejemnici zadovoljni in jima bo v vročih poletnih dneh ogrlica kdaj prav prišla.

Za Nino:

Za Sanjo:

Sedaj pa še moja ogrlica, s katero sem bila okrancljana :) Dokončala sem jo deset minut pred prihodom Sonjinega taksija. No, rjavih perlic sedaj res nimam več :( Me pa jezi magnetek, s katerim se ogrlica zapenja. Je popolnoma prešibek in se nenačrtovano odpenja. Šment! Jaz, bistra glava, pa sem še tako zaključila ogrlico, da popravki niso mogoči. No ja, bo že.

3 komentarji:

Ninsi pravi ...

Jaz se lahko pohvalim, da sem jo imela že v ponedeljek na sebi:)))))

je pa res lepa:)) hvala:)))

Tanja pravi ...

Tudi jaz imam slabo izkušnjo z magnetki. Tako sem izgubila svojo prvo kvačkano stvaritev. Šmet! Pa tako lepo je zgledalo v kompetu.
Moram pa povedati, da imam skoraj slabo izkušnjo tudi z zapenjanjem na navoj, saj se mi je tudi to odpelo, ampak sem k sreči še pravi čas opazial. Kot kaže bom morala uporabljati kar malo večjo perlico in zanko.

Si pa naredila čudovita darilca.

Špela pravi ...

Lušne ogrlice sta dobili organizatorki, pa tudi tvoja je v zelo všečnih barvah :)

Še dobro, da sem prebrala tole o zapenjanju, ker se moram tud sama spravit v nakup tega in dobro je vedet čemu se izognit.