ponedeljek, 12. oktober 2009

Trop medvedkov

Z letošnjim vstopom otrok v vrtec se bom morala tudi sama navaditi, da bom kdaj pa kdaj pozabila na moje milimetre in naredila tudi kaj bolj otroško spontanega.

Včeraj zvečer je prišla prva priložnost za to. Aljaž je v petek dopolnil dve leti, ker pa je bil ves teden zaradi nihajoče temperature doma, v vrtcu praznuje danes. V vrečki je s seboj odnesel sokce in male čokoladke za svoje prijateljčke, jaz pa sem se v zadnjem trenutku odločila, da bo s seboj nesel še male medvedke. Je namreč v skupini medvedkov, tako, da odločitev ni bila težka.


Za osnovo sem razrezala karton od mleka, ki je že čakal med ločenimi odpadki, in nanj potem lepila rjave papirčke. Medvedji obrazek je narejen prosto po domišljiji in na začetku sem še sama pri sebi jamrala, kako prav bi mi prišle kakšne okrogle štance, no pa saj je tudi s škarjicami šlo. Malce počasneje, ampak je šlo :) Je zato vsak medvedek unikat :)

Upam, da jih bodo otroci veseli, in da bodo rjavčki preživeli vsaj kakšen dan v njihovi družbi ... glede na izkušnje z drobnimi igračkami mojih navihancev, se jim daljša življenjska doba niti ne obeta :)

9 komentarjev:

Urškin Raj pravi ...

zelo posrečeni so tile mediji :)

Špela pravi ...

Fajn ideja in lušna izvedba. Ti pa povem, da včasih otroci tudi presenetijo. Mi smo lani naredili strašilo in Matevž ga je nesel v vrtec. So ga otroci tako zelo pazili, da sem ga letos spet videla viseti med jesenskimi izdelki :)

McCrafty /Klavdija pravi ...

Prav simpatične medvedke si naredila.

Alenka pravi ...

Super medvedki, ampak , da niso na milimeter , pa ne verjamem.

Klavdija pravi ...

...tilele nemilimetrski medoti so pa tolk cort!...bravo mami Neža!

Maja pravi ...

Kako so simpatični! Res super ideja in izvedba, mami ;)

Danii pravi ...

Super ideja in izvedba :-)

Jana pravi ...

Zelo so cort. Pa fajn, da si jim dala te premikajoče oči.

MarikaGabez pravi ...

Kako luštni medvedki!
Ne dvomim, da so jih bili otroci veseli in tudi to ne, da jih je večina njih "preživelo" prvo otroško navdušenje. Takšni so pač majhni otroci.