ponedeljek, 26. oktober 2009

Zlat angelček za zlato krščenko

V nedeljo smo se zbrali ob Zalinem krstu. Punčara je bila tako pridna, da je prvo polovico obreda prespala, med drugo polovico pa se je zvedavo razgledovala naokrog. Jaz sem imela vlogo botrice :) Ker sem se od Zalinih staršev v zadnjih letih nalezla tega, da se darilca vedno izdeluje v zadnjem trenutku, je krstna voščilnica nastala v soboto zvečer.


Spotoma sem po taščinem naročilu našpikala še enega angelčka za duhovniškega pripravnika, ki je imel v nedeljo diakonsko posvečenje.


V soboto je Nika odšla na Mančino rojstnodnevno zabavo in poleg darilca s sabo odnesla še to punčkasto voščilnico. Moram reči, da prav paše, ko se lahko brez skrbi potopim v roza odtenke.


Hm, me prav zanima, kdaj bo Zala, ki ima sedaj sedem mesecev, prišla v obdobje, ko bo klasično punčaksto roza :) No, do takrat jo bom razvajala v peščeno-zelenkastih tonih, če bo imala kakšne druge želje, pa jih bomo seveda upoštevali, kajne Barbara? ;)

7 komentarjev:

Goga pravi ...

Joj, zlati angelčki,tud jest sem jih prvo leto kar neki nardila,pol pa nanje pozabila,pa so tok luštkani:)).

Unknown pravi ...

No najprej hvala botrca za lepe besede ki so v knjigi ter na čestitki. Tudi midva si želiva da bi čim pogosteje zahajala v svet knjig. Čestitka je prelepa kot vse kar narediš, da ti kar sapo vzame! No kar se pa tiče roza pa upam da bo pomeni (moja mami pravi da nikoli nisem roza hotela nosit) če pa bo hotela bo pač nosila. :)
lp

Sonja pravi ...

Lepe čestitke, tale pp smo malo zanemarili :) Pa pride tako lepo, kot vse izpod tvojih rok.
Rozike so pa tako zakon :)

Alenka pravi ...

Prav lušni napikani angelčki in tudi rozika je fajn. Vse natančno, kot vedno vse tvoje!

Tanc pravi ...

Zelo zelo všeč! Stilske, elegantne, natančne.

BojaMoja pravi ...

Super :) obe sta mi všeč :)

Unknown pravi ...

Hojla. Zadnjič sem pa pozabila tvojo stran pohvaliti. Ta podloga je noro lepa!