četrtek, 5. november 2009

V zaostanku

Res je, v zaostanku sem z mnogo stvarmi. Zaradi marsikatere imam tudi slabo vest, pa upam, da bom kmalu vse spravila v red.

No, eno leto časa še imam, da dokončam moj študij, preden mi propade to, kar sem naredila do sedaj. Torej to pomeni, da bom morala zanemariti moje internetne ''hobije'', tole mojo ustvarjalnico in še marsikaj drugega, če bom hotela naštudirati še teh nekaj izpitov in pripraviti diplomo :( Kriza.

Čaka me tudi klekljanje parih miniaturic, ki bi morale biti narejene že konec oktobra, pa me je nezgoda z mojim kolenom tako iztirila, da sem po enem mesecu in dveh dneh šele danes lahko spet sedla za volan. Mislila sem, da bom v času, ko bo morala noga počivati, ustvarila tono materiala, božične voščilnice, pa ne vem kaj še vse. Ja, seveda, rezultati so v spodnjih objavah in ni jih veliko. No, k sreči je moja fizioterapevtka super ženska in po štirih dnevih terapije sem z napredkom zadovoljna. Zdaj lahko normalno sedim in prikrevsam navzgor po stopnicah z uporabo obeh nog, navzdol sicer še vedno tancam samo po desni :)
Da bi šla z mojima nadebudnežema sama na sprehod so še vedno le sanje, ker ju niti slučajno ne ujamem, če mi uideta naprej :) No, ampak vsak dan je bolje :)

Končno sem se odločila in resno začela z ločevalno dieto. Sicer so pred nami prazniki, ampak sem trdno odločena, da ne bom podlegla božičnemu kulinaričnemu vzdušju. V omari me čaka nekaj parov kavbojk, ki bi jih naslednje poletje rada spravila nase. Pa tudi kakšno krilo bi bilo fajn spet obleči. Motivacije mi ne bo zmanjkalo. In glede na to, da v nasprotju s prejšnjimi prebliski vztrajam že šesti dan, mislim, da mi bo uspelo.

Pa še zadnji zaostanek ... prijateljica mi je v popravilo prinesla dve ogrlici. Ker sem imela material že razvlečen iz škatle, sem ji naredila še eno novo. Poli obesek je narejen čakal že od konca pomladi, ko sem preizkušala odtise štampiljk. Za takšno enostavno ogrlico je ravno pravi. Nekaj koščkov na to vižo še vedno čaka v škatli, kdaj bo prišel njihov čas. Enkrat bo. V zaostanku so že, tako ali drugače :)


6 komentarjev:

Suzy pravi ...

Joj,joj,joj. Imam kar slabo vest s tvojim kolenom. No, upam, da bo čimprej spet na mestu in bo čimmanj posledic za naprej pustila ta nezgoda.

Neža pravi ...

Suzy, sem ti odgovorila na tvojem blogu ;)

BojaMoja pravi ...

Super obesek :))

A kavbojke te matrajo :)))) mene tudi :))) pa še kej drugega :)))

Unknown pravi ...

Kar občudujem tvojo odločnost! Ko bi se je dalo kej nalesti te odločnosti od tebe. Mene tudi še čakajo izpiti za ketere imam samo še par mesecev časa pa mi ne rata se spravt pred knjige. Kar se diete tiče pa tudi vsaka čast jaz se bojim da bom podlegla "praznikom" :(
LP

Nataša pravi ...

Same pohvale od mene - za tvoje odločitve, sklepe in lep obesek. Drži se, mislim na tebe. Nataša

Papirolina pravi ...

vauuu, zelo lepo :)