sobota, 2. januar 2010

Prijazen začetek leta

Te dni, ko sem brala vaša voščila, sem imela sama kar malo slabo vest. Enostavno se nisem mogla spraviti k pisanju, samo brezciljno sem brskala po netu. To, da bi samo na kratko napisala srečno in zdravo ... pa tudi ni zame.

Mravljičina nagradica je zato kot nalašč, da se zbudim iz praznične omotice in vam zaželim nadvse pozitivno leto, v katerem bo dovolj časa za vse aktivnosti, ki nam lepšajo dneve. Naj bodo to trenutki v ljubeči družbi domačih, prijateljev in še kakšne posebne osebe, naj bodo to trenutki ustvarjanja brez slabe vesti in misli na druge obveznosti, naj bodo to trenutki, ko odklopimo vsakdanje skrbi in uživamo v svojem, posebnem svetu. Vesela sem, da sem del tega sveta, našega ustvarjalnega vesolja, kjer se vse super razumemo, uživamo na srečanjih v živo in seveda tudi v srečanjih tukaj, v blogerskem svetu. Veliko vas že osebno poznam, vesela pa bom, če se nas bo spoznalo in srečalo še več, zato kar zberite pogum in se nam kakšno soboto pridružite na otočanskem srečanju.

Nagradico podeljujem naprej dvanajstim ... ne morem reči, da najljubšim, ker je takšnih zagotovo več. Zaslužimo si jo prav gotovo vse ustvarjalke, ki ena drugi lepšamo dneve s toplimi komentarji.

Hvala vam, da ste :)

Mravljica
Sonja
Helena
Suzy
Maja
Tanc
Vladuška
Jana
Urška
Renata
Suzi
Bolha

7 komentarjev:

Sonja pravi ...

Hvala.
Tudi tebi želim v novem letu veliko lepega, časa za vsa drobna veselja in tudi otoška srečanja.

Simona pravi ...

Neža, hvala za nagradico. Tudi tebi želim vse lepo v novem letu.

Suzy pravi ...

O, hvala za nagrasdico. Tu pasem spregledala. Te grem dopisat:)
Srečno tudi tebi!

Maja pravi ...

Hvala Neža, res lepo presenečenje si mi pripravila! Tudi tebi želim kreativno 2010 in ker je ena od mojih novoletnih resolucij, da se udeležim vsaj enega srečanja otočank, se morda tudi v živo kmalu spoznava. Bodi lepo!

Urškin Raj pravi ...

hvala:))

tudi pri meni te čaka nagradica ;)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Hvala. :)

Jana pravi ...

Vse najlepše v novem letu tebi in vsem tvojim najljubšim.

Hvala za nagrado. :)