nedelja, 10. januar 2010

Proti Bangkoku ...

V torek se odpravljata v tople kraje Ana in Damia. Smo jima kar nevoščljivi, ko bosta dobre tri tedne uživala in odkrivala eksotične skrivnosti. Ker bosta v tem času oba tudi praznovala rojstna dneva, smo se danes zbrali na nedeljskem kosilu in jima malce prej predali darilca.

Kako sem vesela, da sodelujem na tej blogosferi, saj drugače ne vem, če bi kdaj našla čudovite Vladuškine voščilnice. Res so nekaj posebnega in tokrat sem se te tehnike lotila tudi sama.


Za kovček je bil kot naročen lidlov papir usnjenega videza. Nanj sodijo nalepke z lansko leto obiskanima prestolnicama in letošnjim ciljem. Seveda pa v popotni prtljagi ne smeta manjkati potni list in turistični vodnik.



Izdelava takšne voščilnice je bila kar zabavna, zato bo nastala še kakšna. In ne morem verjeti, ampak na njej ni prav nobene rožice :)))

Ana in Damia, še enkrat SREČNO in uživajta 100/h!

9 komentarjev:

Helena pravi ...

Ooo, čudovita voščilnica. Primerna za tiste, ki radi vandrajo po svetu.
Krasna izvedba!

Tiara pravi ...

Krasna čestitka, ki prav paše namenu. Mi je pa malo hudo ob tem kovčku, saj sva se s fantom ravno včeraj vrnila iz Tunizije in se bo po krasnem dopustu kar malo težko spet vključiti v normalno živjenje.

Alenka pravi ...

Super si se spomnila kufrčka.Izdelala si lepo čestitko.

Vladuška pravi ...

Prekrasno, da sem takšen navdih, to me res zelo osrečuje in veseli. Super si se spomnila s tem kovčkom in ta papir je zakon, res je izpadlo usnjeno. Ja, zanimivo je sprobati kaj novega ali bolje malo drugačnega sploh če ti na koncu tako fajn uspe.

Goga pravi ...

Lepo je ,če se podaš na potovanje in dobre želje v super narejeni voščilnici nikakor niso odveč. Zelo lepo si jo skombinirala.

Jana pravi ...

Super si skombinirala voščilnico, res je nekaj posebnega. Prav simpatično zabavna je.

Maja pravi ...

Kako lepa čestitka in kako lepo, če nekdo dobi darilo preden gre!

BojaMoja pravi ...

Joj, zdaj so pa kolaži še pri tebi ... ste pa kužne :)))) moram še jaz enkrat poskusit :)

Anonimni pravi ...

čudovita voščilnica je nastala.
ni bojazni, da tebi kaj ne bi uspelo!!!!!
lp
iris