torek, 19. januar 2010

Trinajst

Tako majhna čipka, pa ima toliko špičk / vogalov. Ta srček z nagljem me je vabil že zelo dolgo. Saj se vidi, da imam najraje majhne čipke, kajne? Verjetno tudi zaradi tega, ker lahko izdelam darilce v zadnjem hipu. Včerajšnje popoldne in zgodnji večer sem preživela za mizo. Še dobro, da sta otroka že navajena tega, da mami večino časa nekaj ustvarja, verjetno se tudi zaradi tega najraje igrata z očijem. Kakorkoli, čipka gre še danes na pot, uokvirjena pa bo popolnoma enostavno, na rdečem žametu z belim okvirjem, zato je ne bom še enkrat fotografirala.


Naj za konec zapišem le še to, da sem tokrat zadovoljna prav z vsako od špičk, mislim, da so mi res lepo uspele. Pri majhnih čipkah je edina slabost ta, da se prav zaradi majhnosti hitreje opazi morebitna napaka, pri večjih se pač skrije v množici ovinkov in drugih lepot.

8 komentarjev:

Marna pravi ...

Vse ti je res super krasno uspelo! Itak ti vedno. Pri tebi ne najdem nič, kar bi šlo kje "mimo".
Poklon!

Andreja pravi ...

Tale čipka mi je pa zelo všeč, nisem je še vidla (mami namreč veliko kleklja). A te lahko prosim za skico po mailu?

BojaMoja pravi ...

:) enkrat bom tudi jaz zrasla in bom znala delat špičke :)))

Suzy pravi ...

Wau!

Tiara pravi ...

Krasna čipka, ti to res obvladaš. Vse pohvale.

Vladuška pravi ...

Prekrasna je. Vsa čast. Res si jo zelo lepo naredila in si jo prav predstavljam na rdelem žametu.

Alenka pravi ...

Tale vzorček je res lušten, pa hitro se ga naredi.Toliko se vsaj spomnim, od takrat, ko sem še veliko klekljala.Vem, da sem teh srčkov naredila kar nekaj.Enakrat mi je ena sodelavka rekla, da naj ji naredim repo, pa nisem vedela, kaj hoče:):):)Se moram spet spravit za bulo, mi kar skomine delaš:):):)tvoja čipka je lepo in natančno narejena.

Vladka pravi ...

Krasen srček Neža!

Nekaj te čaka na mojem blogu ;)