ponedeljek, 22. marec 2010

Nakitkanje

Nisem si mislila, da me bo spet tako potegnilo v sestavljanje nakita. Sem bila trdno odločena, da bom fimo uporabljala le še za stekleničke, ampak očitno se ti načrti ne bodo uresničili.

Želja je bila, da izdelam nekaj v beli barvi. No, jaz sem belim ''odtenkom'', ki so jih sestavljale bela z bleščicami, biserno bela in transaparentna, dodala še malo srebrne. Rezultat je bila marmornata klobasa, iz katere je nastalo kar nekaj delčkov, večinoma obeskov in uhančkov.

Ta obesek je samo moj in ne bo odšel od doma :)


Naslednjega kompletka nikakor nisem uspela fotografirati tako, da bi mi bila fotka všeč, še najbolje se vidi v škatlici.


Naslednja želja je bila nekaj v viola barvi. Najprej sem se lotila svetle različice, pa mi na njej nekaj manjkalo, zato sem naredila še eno klobaso z dodatkom črne.



Zraven sodi tudi darilna embalaža. Škatlici sta veliki 7 × 7 cm in visoki 1,5 cm.


7 komentarjev:

Hali pravi ...

Zanimive kombinacije, vsaka zase je nekaj posebnega - vijola s črno..mhmhm kot bi se nevihtni oblaki podili po nebu. Krasno!

Tiara pravi ...

Zelo lepi konci nakita. Prva marmornata mi je še posebej zanimiva.
Embalažo si pa tudi super naredila.

Alenka pravi ...

Luštni kompletki in zelo lepa embalaža!

Mojca pravi ...

dodelano in nad sto procenti... še škatlice, in to kakšne! prelepo. in prelep nakit. tistega prvega kosa pa tudi jaz ne bi dala iz rok. fantastičen je.

BojaMoja pravi ...

mmmm ... vijola :)) prav voham vijolice ali pa sivko :)

Marko pravi ...

Prekrasan nakit, brilijantne kutijice, sve pohvale za ove izvrstne radove!

marjeta1953 pravi ...

ja ni kaj, pridružujem se vsem že napisanim komentarjem in vsem, ki bodo še sledili, saj vem, da ne morejo biti drugačni kot pohvalni.