torek, 7. september 2010

V rjavem


Tokrat je nastala voščilnica za očetovega sodelavca, ki bo praznoval 70-ti rojstni dan. Najprej se mi je zdela naloga enostavna, po kratkem razmisleku in pregledu zaloge mojih papirjev pa ni bilo več tako. Nič mi ni bilo všeč, modrih je zmanjkalo, rožic in pastelnih tonov je na pretek, kaj pa naj izberem, da se ne bom ponavljala? Tudi ta papir, ki sem ga izbrala za ozadje, je okrašen z italijanskimi napisi. Kot celota, kot pola scrapbook papirja mi je bil sicer všeč, ampak ker sem grozen hrček, mi ga je bilo žal razrezati. Sem smotka, kaj? Na koncu mu ta usoda ni ušla, z razrezom pa sem se rešila nadležnih napisov. Okrasila sem ga še z zlatimi vijugami, pa rožice tudi tokrat ne smejo manjkati ;) S končanim izdelkom sem zadovoljna, glede na nabor čestitkarskega materiala sem kar dobro speljala.


Druga lepotička v rjavem je šatulja. Je bil kar izziv obleči eno v papirje, ki niso v črnobeli kombinaciji. S papirjem, ki bi bil primeren za preobleko, sem imela podobne težave kot pri voščilnici. No, vedela sem, da bodo na pokrovu rožice, te itak ne smejo manjkati. Pa sem jih za popestritev najprej malce popackala z vročim embosiranjem in na enak način okrasila še robove.

Uspela sem se prepričati, da novih papirjev ne rabim. Še med mojo zalogo moram pobrskati in tiste, ki jih res ne uporabljam, odpraviti do vrtca. Jim bodo tam bolj prav prišli.





Vsem vam, ki me tako pridno spremljate, pa se iskreno zahvaljujem za vse vaše komentarje.

8 komentarjev:

Sonja pravi ...

Prav lepa čestitka je, lepo si jo skombinirala.
Škatlica pa mi je jasno bolj všeč od vseh tvojih črnobelih, saj mi tista kombinacija res ne potegne preveč :))))) Lepa barvna kombinacija, notranji pikasti papir spominja na belo kavo..

Andreja pravi ...

Mojstrica škatljic!
Zelo lepo:-))

Teja pravi ...

Čudovito. Vse tvoje škatlice so res super.

Alenka pravi ...

Oboje je zelo lepo!!Ampak škatlic!!!!!Tako lep papir ima notri, res lepo!!!

Helena pravi ...

Vauu, škatlica je mega (seveda tudi voščilnica). Barva res spominja na belo kavo. Tisti prahec na vrhu pa kot pena pri kapučinu. Super lepo!

Andreja pravi ...

Oba izdelka sta krasna. Lepa v barvni kombinaciji ki kar nekako sede sedaj v teh dneh. Škatlice pa prav mojstrsko preoblačiš.

Hali pravi ...

Mmhmh rjva kombinacija, lepa, čestitko si mojstrsko izdelala ( ker vem kako težko je stvari za moške delat), škatlica je pa za pojest lepa!

Marija - Marička pravi ...

zelo elegantna čestitka! Za škatlico pa lahko rečem, da je pridišalo po pralinah.... Ima pridih čokolade.