sobota, 16. julij 2011

Kvadratki


Preden odpotujemo proti morju, vam pokažem kvadratkaste toaletke, ki so nastale v zadnjih dneh. Prav zabavno jih je šivati, še bolj pa sem se zabavala, ko me je prijateljica vprašala, kje kupim tako lepo pisano blago. Ja, blago že kupim, ampak ne takšnega kvadratkastega. 


Tega kar lepo sama pokombiniram in zašijem skupaj, osnova pa so 4×4 cm veliki kvadratki. In vedno znova se razveselim, ko dobim kakšno pohvalo glede natančnosti šivanja. Paše ;)

P.S. 
Sem šla brskat po arhivu in ugotovila, da bo 24. julija minilo eno leto, odkar sem zašila prvo toaletko. Pofočkajte se na FB strani moje ustvarjalnice, morda pa naredim eno posebej za vas.
NAGRADNO VPRAŠANJE? Koliko toaletk je nastalo v tem letu?


 


 

6 komentarjev:

Janja pravi ...

Tvoje toaletke so vedno čudovite. Izdelane so zelo lepo in z veliko mero okusa. Lp

Suzy pravi ...

Ojojoj, kakšno vprašanje si pa ti postavila :P Ni važno koliko jih je nastalo, pač pa to, da so vse lepe, pisane in lepo narejene. Saj ena je tudi pri meni. Pa se ne bi branile še ene, sploh, ker mi je tisto zarubila hči še isti dan :P

Mare pravi ...

čestitam na godišnjici bloga!!!....
ne znam odgovor na tvoje pitanje ali znam da su sve torbice koje si radila zaista prelijepe:))).....
pusa:))....
M

Simona pravi ...

Čestitke ob obletnici. Tvoje toaletke so res krasne. Koliko si jih zašila - veeeeeeeeliiiiiikooooo.

Alenka pravi ...

Joj kok so te kockaste lepe!Se človek res težko odloči za najlepšo!
A samo eno leto je kar si jih začela delat???? Skoraj ne morem verjet!!!!!Pa kolk jih je nastalo???? A ti pa si za hece, veš!!! Jaz mislim, da vem,.... nekaj je bilo lepih, nekaj lepših, nekaj najlepših, nekaj manjših, nekaj večjih, bile so pikaste, pa kockaste, pa rožaste, pa črno-bele, pa črtaste,pa..........Bilo jih je veliko!!!!!!!!!

Tanja E. pravi ...

Res so enkratne, sončne, v čudovitih barvnih odtenkih in vzorčkih, LP:)