četrtek, 7. julij 2011

Srečna številka 14


Kje je že prvi april, ko se nas je deset gusarjev vkrcalo na ladjo, ki nas je popeljala do obljubljene dežele z manj kilogrami? Hitro je minilo, pa saj tako je z vsemi stvarmi, ob katerih uživaš. No, ne bom lagala, da sem uživala vseh 90 dni, ampak je bilo kriznih dni vseeno manj kot tistih pozitivnih, nasmejanih, prežetih z dobro voljo. Moj trenutni rezultat je v znamenju številke 14, bo pa ta do naslednjega prvega aprila zagotovo še spremenjena ;)


Včeraj smo preživeli krasen dan v Rogaški Slatini na celodnevnem razvajanju. Miganje v bazenu, masaža, prijetno kosilo, savna, super vreme, predvsem pa dobra družba, čvek in uživanje na terasi :)


Za naše mentorice, ki so nam ves čas skrbno stale ob strani in nas reševale tudi s telefonskim posredovanjem, za vse njihove komentarje, ki so nas držali pokonci, za vse velike in majhne pozornosti, ki so nam jih namenile, sem izdelala voščilnice z zahvalo.


Čez poletje imam v planu bolj sproščen režim, je le čas sladoleda in piknikov ;) K sreči je tu tudi obilica vitaminčkov z vrta in tržnice, tako da bodo grehci hitro popravljeni, v jeseni pa me čaka nov krog. Decembra bo moja maturantska obleka gotovo pripravljena na fotoseanso. Potem pa jo čaka preobrazba v bolj uporabno krilo.

12 komentarjev:

Urškin Raj pravi ...

SUPER z veliko začetnico. Ko bi le jaz imela toliko volje. JE pa res, da je verjetno timsko precej lažje. Še enkrat BRAVOOOOOO!!

Neža pravi ...

Urška, res je, brez skupine rezultati gotovo ne bi bili takšni kot so. Je pa veliko vredna podpora na FB zidu 90-dnevne ločevalne diete, ta je na voljo vsem, in so tudi nekatere punce zelo uspešne pri topljenju kilogramčkov.

Hvala :)

Kefa pravi ...

Čestitke :D

Hali pravi ...

Bravo, čestitke in srečno jeseni!

valentina pravi ...

Bravo Neža!!!!!!!!!!!!!




lp

Simona pravi ...

ČESTITKE!

Renata pravi ...

Čestitke,tudi iz moje strani.

Helena pravi ...

Ooo, to pa ni kar tako. Čestitam.
Zahvale za mentorice so čudovite!

Vladuška pravi ...

Bravo, ni kaj.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Neža, lepo, čudovito, krasno, super- samo čestitam ti lahko!
Kar tako naprej <3

Maja pravi ...

Neža - čestitam! Za lep dosežek, za motivacijo, ki si jo dala vsem nam, ki smo na fb spremljali tvoje komentarje, pa še za krasne zahvale! Jeseni dalje, ne?

mateJA pravi ...

Pozdravljena Neža,
kapo dol!!! Enkratni so tvoji izdelki, ta projekt pa je sploh vse pohvale in še več pohvale vreden. Občudujem te. Zbiram moč, da ti bom sledila;))) Želim ti veliko moči in volje, da boš zmogla vztrajati;) LP