petek, 8. julij 2011

Zajček, medved, ose in pajki


Najprej se zahvaljujem vsem, ki me s svojimi komentarji spodbujate na moji poti v ''lažje'' življenje ;) Z novim načinom preživljanja prostega časa je povezana tudi današnja zgodbica in zdi se mi, da se jih bo na mojih gozdnih sprehodih nabralo še veliko. Veselo branje vam želim ;)

_____________________________________________________________________________________

Kaj pravite, če zajček in medved sredi gozda zagledata žensko, ki naokrog skače v gatah okrog kolen ... ali se na smrt prestrašita ali ju skoraj pobere od smeha?

Točno to (no, brez zajčka in medveda, vsaj videla ju nisem) se je zgodilo meni. To je pa tako, če veliko piješ, potem mora voda tudi enkrat ven. Po spomladanski dogodivščini s hruško, donatom in NIČ papirnatimi robčki, so le-ti sedaj moji stalni spremljevalci na gozdnih sprehodih. In tokrat sem pač le zavila z gozdne poti za enega od grmov in počepnila. Ampak glej ga zlomka, da sem morala počepniti ravno nad osje gnezdo in lahko si mislite, da ose nad nepričakovano poplavo niso bile ravno navdušene. Tako sem morala sredi akcije obuditi spomine na Keglove vaje in brzinsko odskakljati nazaj na pot. Bemtiš, še dobro, da ni bilo nikogar mimo :))))

Kje so tu pajki? Danes sem bila pred hišo že ob 5:45 in iskreno se opravičujem vsem pajkom, ki so danes zaradi mene zamudili zajtrk. Bodo naslednjič vedeli, da se ne spodobi pajčevine vleči na vsakih deset metrov čez gozdno pot. Fuj, bljak, ves čas me je žgečkalo po obrazu ;)

5 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Oje oje, tale z osami pa ni dobra, čeprav takole za prebrat je prav smešna :))) Te pajkove mreže v gozdu pa tudi jaz nimam preveč rada, ker imam občutek, da imam na glavi na koncu namesto las gnezdo pajčevin :)

Suzy pravi ...

Hahaha. Saj verjamem, da se tisti hip nisi ravno smejala, se pa še boš, ko boš to spet in spet pripovedovala :))

Simona pravi ...

To pa je dogodivščina. Samo, da si jo dobro odnesla.

Goga pravi ...

saj za prebrat je dogodek prav zabaven in verjamem, da je tudi tebi sedaj smešen, takrat pa ti ni bilo do smeha kaj??

Neža pravi ...

Ej, po pravici povedano, sem se že takrat smejala. So bile ose očitno tako šokirane, da niso letele za mano. Je bilo pa res zanimivo, najprej ena okrog moje noge, potem tri, potem deset, ajde Neža, laufaaaaaj!!!