sreda, 10. avgust 2011

Vabila za krst, kužki za hrte, boben in medo ...

Najbolje, da začnem pri najbolj svežih izdelkih, da ne bo res minil mesec dni od zadnje objave.

Saj v moji ustvarjalnici je pestro ves čas, predvsem v njeni FB izpostavi, pa saj se bo tudi ta blogerska uredila ;) Zadnji teden je bil presenetljivo čestitkarski in moram reči, da sem uživala, čeprav sem se vseh voščilnic lotila zaradi naročil, ne zaradi užitka samega. Mislim, da so k temu največ pripomogle barve. Pri vabilih sem uživala v punčkastih barvah, pri kužkih pa je vse tako pozitivno pisano, da ti enostavno morajo biti všeč.

Pa naj začnem z vabili. Naj bodo dekliško pisana, a vseeno s krstnim pridihom. Hm, pretirano pisana ravno niso, a naročnica je bila zadovoljna. Naredila sem štiri vzorce in na koncu je padla odločitev, da bo končna verzija kombinacija dveh. 

Takšna bodo.


To pa so vzorčki. Meni najljubši je tisti z metuljčkom.


Na sončku se prav lepo bleščijo.


Pri društvu Hrtji svet Slovenije bodo v septembru izvedli dobrodelne licitacije za pomoč zavetišču Scooby Medina. Ko začneš z branjem o problematiki tekmovalnih hrtov in lovskih hrtov, te kar stisne pri srcu. Teh pet voščilnic je najmanj, kar lahko naredim zanje, a hkrati edina oblika pomoči, ki jim jo lahko ponudim.


Naslednja voščilnica v vrsti je boben. Povzetek naročila bi bil: 31-letnik, po duši glasbenik, bobnar. Nič lažjega. Boben v moških barvah. Šablono sem narisala sama, za popestritev sem uporabila bombažno vrvico. Saj vem, da bi ga lahko še dodelala, ampak za prvič sem zadovoljna.



Ob koncu pa še ena dekliška voščilnica za Nikino prijateljico, ki je upihnila peto svečko. S to se je čestitkarski teden v bistvu začel. Oh, za punčke je res tako enostavno ustvarjati. Glavno, da je roza, pa so vesele. Še dobro, da imam rada takšne barve :)


Naj bodo vaši dnevi veseli, razigrano pisani, v tistih barvah, ki jih imate radi. Tudi če so jutra meglena, se lahko sami odločimo, da nas to ne bo motilo.

P.S.
Ob objavi zapisa na FB-ju so se mi zasvetile še fotke voščilnice za 50-letnika, ki sem jo naredila skupaj s torto iz WC papirja. Pa naj jih prilepim kar sem, k papirčkasti objavi ;)

4 komentarji:

Marna pravi ...

Dober teden je za tabo!
Prav vse so mi všeč, sploh pa končna verzija krstnega vabila. Luštno.
Sicer te itak spremljam še na FB, ampak tole tedensko delo pa tudi moram pohvalit.

Vladuška pravi ...

Uf, res si bila ustvarjalna. Lepe stvari si naredila.

helena pravi ...

Zelo ploden in uspešen teden si imela. Boben je nekaj posebnega in prav lepih barv. Zelo simpatične so tudi kužkaste.

Simona pravi ...

Ti si pa res bila pridna. In mimogrede - čestitke za predstavitev tvojega ustvarjanja v Rini. Prava popestritev revije.