torek, 23. april 2013

Še več mavrice

V bistvu sem si sama kriva, da ne morem izstopiti s tega mavričnega vlaka, saj sem se oborožila s kupčkom pisanih papirjev. Barve, barve in še enkrat barve. Prav čarobne so in v trenutku, ko začnem z izbiranjem in rezljanjem, sem dobre volje. 

Danes sem bila vsa 'zmešana', ko sem v službi pregledovala nove šablone Marianne design. Pa nove še prihajajo, ojej ... 

 

Imam to srečo, da mi baročno ustvarjanje in plastenje papirjev, materialov, čipk in kar je še podobnega, ne leži. Rada imam čiste linije, plastenje vzorca na vzorec mi enostavno ne gre. Malo me je skrbelo, kako se bova razumela z BigShotom, glede na to, da ne maram načičkanih šablon. Pa ni bojazni, je toliko različnih vzorcev na trgu, da se bodo tudi zame našle. Mislim, da se bo v zbirki nabralo največ rožic, listkov, vijugic, očitno pa tudi dreves :)

 

Čeprav sem bila popoldne odločena, da se bom lotila mečkanja poli gline in eksperimentiranja z alkoholnimi inki, so nove šablonice prevladale. Nujno sem jih morala preizkusiti in vidim, da bomo postale zelo dobre prijateljice.

Metuljčki so enostavno ljubki, drevo pa razigrano pisano.





11 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Krasno in pisano in moras priznati, da je vseeno ustavrjanje malenkost lazje in se bolj zabavno, ko se lahko poigravas z izrezki. :)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Zelo so lepe.

Danica pravi ...

Krasni voščilnici si naredila, čeprav si se vztrajno otepala BigShota:)
Lp

oldpunca pravi ...

Ijoj! Tale z metuljčki je čudovita :-) Ne morem se je nagledati.

Hali pravi ...

Prekrasno! Metulji so tkao pozitivni in drevo tako bogato :-) Lepo!

Mojca pravi ...

Ahaaaaa!!! danes se nujno oglasim in pregledam šablonice ... ti, ti, ti si me že zvabila v novo zapravljanje :P Joj tile metuljčki so ti tako lepo uspeli in pa drevesce čisto nič ne zaostaja. Krasni! lp

Renata pravi ...

Čudoviti obe, metuljčki pa tako elegantni.

Simona pravi ...

res sta lušni - obe. Bi se težko odločila, katea je lepša.

Klara pravi ...

Oooo, kako so lepe... res zavajaš k potrošnji...kot prava prodajalka. Še dobro, da nisem v Ljubjani doma.Verjetno bi pri vas pustila celo plačo. Tako jo pa pustim samo polovico, ker je v Kopru manj izbire. ;))

Alenka pravi ...

Čudovite so te mavrične barve!

Unknown pravi ...

Metuljčki so čudoviti!
Jasmina