sreda, 11. september 2013

IndigoBlu

Naslednji teden bo pri nas v Rayherju še bolj ustvarjalno kot običajno. Včasih se vprašam, če je to sploh lahko mogoče, saj že tako ves čas nekaj brkljam, lepim, mečkam in ustvarjam. Komaj čakam, da se od mentorice iz Velike Britanije naučim novih trikov in spoznam možnosti uporabe materialov, ki jih najdemo pri nas na Mali ulici.

 

Obiskala nas bo predstavnica podjetja IndigoBlu, med njihovimi izdelki pa med drugim najdemo čudovite gumijaste štampiljke in nekaj jih je že našlo nov dom pri meni. Le še na uporabo čakajo.

Moja naloga je bila, da pripravim izložbo, kjer bo predstavljen IndigoBlu slog ustvarjanja. Začela sem z ozadjem. Na kapa plošče sem nalepila časopisne izrezke in tako pripravljeno ozadje potiskala s štampiljkami. Dodala sem male baročne okvirčke in s sodelavci smo prišli do zaključka, da bi bile takšne ''tapete'' tudi doma prav super. 

Za predstavitev uporabe štampiljk sem naredila še dve strani scrapbook albuma, kjer sem za dekoracijo uporabila tudi dva medaljončka. 

 

Ko sem začela okraševati z zlatimi lističi, za katere so pri IndigoBlu razvili zanimiv način nanosa, me je to tako pritegnilo, da sem lističe uporabila še pri dekoraciji črne pole papirja. Ko enkrat začneš, ne moreš nehati :)


IndigoBlu je tudi ta drevešček, v katerega sem se zaljubila na prvi pogled že spomladi.


Pretekli vikend smo imeli v Rayherju interno izobraževanje in na predavanju sem dobila potrditev tega, kar že dolgo vem. Ustvarjanje je balzam za dušo, terapija za naše živce in dejansko zdravi. Med ustvarjanjem se sproščajo endorfini in zadovoljstvo ob zaključenem projektu je neizmerno. Tako tudi nova izložba ni mogla dočakati fotkanja s pravim fotoaparatom in sem vse poslikala s telefonom. Zato tudi slabša kvaliteta fotk. In opravičilo vsem, ki sem jih zasula z MMS-i, ampak enostavno mi endorfini niso dopustili, da bi se ustavila in sem jih morala poslati :)

Ja, vem, da imam srečo, ker delam v službi, ki mi omogoča takšno izražanje in hvala vsem, ki to opazijo. Nimajo vsi takšne sreče in zato to še toliko bolj cenim!

5 komentarjev:

Mojca pravi ...

Joj kako je lepa izložba in si predstavljam koliko truda si vložila vanjo, itak se pa vse vrne na koncu z zadovoljstvom, kot si sama lepo povedala na kaoncu. lp

Hali pravi ...

Čudovita izložba in vse kar si ustvarila. Ja, res je ustvarjanje balzam za dušo in preko ustvarjanja spoznaš tudi ogromno podobno mislečih ljudi, tkejo se prijateljstva. Na ustvarjanje! :-)

Renata pravi ...

Izložba je super!
Ustvarjanje je pa kot delovna terapija, ki pomirja, preklopi možgane od vsakdanjih skrbi ... balzam za dušo :)

Danica pravi ...

Res si naredila čudovito izložbo! To, da je ustvarjanje balzam za dušo nas je verjetno kar nekaj enako mislečih.
Vsaj zase vem, da se med ustvarjanjem spustim v čisto svoj svet kjer izržam svoja čustva in razpoloženje. To pa je vedno POZITIVNO!
Lp Danica

Simona pravi ...

Čisto se strinjam s tabo, ustvarjanje tudi mene dela srečnejšo.
Izložba je super!