torek, 1. oktober 2013

Razstava v Rayherju

V trgovini Rayher je ena od izložb vsak mesec namenjena ustvarjalcu meseca, kjer se postavi prodajna razstava. Oktobra sem na vrsto prišla jaz. Saj ne, da sem za datum postavitve vedela že maja. Imela sem hude načrte, kako bom naredila eno gajbo novoletnih voščilnic, pol prikolice toaletk in etuijev za mobitel, pa celo mavrično lestvico nakita. Pred mano je bilo dooolgo poletje in nešteto ur časa, kajne?

Ne. Zakaj bi stopila iz svoje kože? Kot da se ne poznam perfektno do potankosti. Tako se je ponovno izkazalo, da je najboljši navdih za ustvarjanje tista ''last minute panic''. No, pri meni se je k sreči raztegnila na štirinajst dni. Noči so se skrajšale, večeri krepko podaljšali in danes, ko sem postavljala izložbo, sem končno dojela, da mi je le uspelo speči, zbrusiti, spolirati, polakirati lepo število kosov nakita. Voščilnice še pridejo na vrsto.


Še vedno upam, da bom v tem mesecu uspela redno dopolnjevati ponudbo in narediti tudi kaj novega. Nujno pa potrebujem par noči z normalnim urnikom spanca.

Skratka, lepo vas vabim, da si v tem mesecu vzamete čas in si pogledate, kaj mi je uspelo pripraviti, sezona obdarovanj se navsezadnje hitro bliža.

 









Ker pa je danes tudi dan, ko mineva leto dni od odprtja Rayherjeve trgovine, smo se s sodelavci posladkali s tortico. Žal mi ni uspelo, da bi jo spekla doma, je bila pa tudi ta iz slaščičarne Plato vrhunska.


8 komentarjev:

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Uu, prekrasne stvari.

SUZANA pravi ...

Vau Neža, pridna si :) Ti vsaj 14 dni prej začneš...jaz ponavadi še kasneje...pa imam vedno take načrte :)

DidiArt pravi ...

O čestitke za razstavico, naj bo še prodaja krasna, lep topel pozdravček I.

Tanja E. pravi ...

Čestitke k razstavi, čudovite stvari ustvarjaš, LP:)

Mojca pravi ...

Bomo pridrajsali kaj naokoli pošnofat, itak pa vemo da je zelo lepo :P Pa seveda vse naj naj Rayherju. lp

Simona pravi ...

Čestitke za razstavo in glede na to, kakšne krasne izdelke delaš o prodaji ne dvomim.

Klara pravi ...

Ja, res je...največ narediš, ko ti voda v grlo teče. Tvoji izdelki so super lepi. Zelo pa mi je bil všeč tudi kompletek, ki si ga nosila na delavnici v Kopru. Pozdravček s primorske. ;))

iris-irena pravi ...

čestitam za razstavo!
lp