torek, 27. januar 2009

Rdeča za Zvezdo


Palčkimalčki se še kar nočejo posloviti :) Material za čestitkanje sem že pospravila v škatlo, pa me je v nabiralniku pričakala kuverta z izsekanimi piškotki, ki mi jo je poslala prijazna Zvezda. In sem bila pečena - mizo sem spet nastlala z vsemi možnimi papirčki. No, v zahvalo za Zvezdino prijaznost, sem prvo čestitko z uporabljenemi izštancanimi delčki (albert keksi), naredila posebej zanjo. Vem, da ji je všeč rdeča barva, pa še tilaste pentljice ima prav tako rada.

Vse ostale kvadratke sem izrezala ''peš'' z ravnilom in olfa nožkom, ker se z rezalnikom / giljotino nikakor ne moreva spoprijateljiti. Za rezanje osnov in večjih kosov je že v redu, a jaz sem računala predvsem na to, da bom z njim lahko rezala palčkemalčke. No, za to je premalo natančen, saj moram potem vse koščke popravljati :(

Ostali dodatki so itak razvidni s fotografije, uporabila sem še valovite škarje, tri male razcepke in izrezane - naštancane delčke.

Lepim zaenkrat najraje s hoferjevim obojestranskim lepilnim trakom, tudi UHU pride na vrsto, za male delčke pa lepilo v svinčniku.

Sedaj pa je čisto zares konec s čestitkanjem, saj me čaka klekljarski projekt.

Medtem pa vam bom pokazala kaj iz moje zakladnice že narejenih izdelkov :)

1 komentar:

BojaMoja pravi ...

:) Zvezda bo pa veselaaaa :)))
Prav luštna je :) albert piškotki pa rulajo :)