sobota, 14. februar 2009

Prijetno dopoldne

V četrtek smo bili popolnoma presenečeni, ko smo zjutraj dvignili rolete in zunaj zagledali kristalno jasno nebo. Takšnega dneva pa res ne smemo preživeti doma :) Poklicala sem Majo in z otrokoma smo se odpeljali do Ivančne Gorice na sprehod z dvema luštnima fantkoma. Kako zanimivo je bilo spoznavati zaledenele blatne luže, ki pokajo, pa mami se ni nič jezila nad blatnimi čevlji :) No, saj v meni je piskal en glasek, ampak mu nisem pustila na plano, naj otroci uživajo.

Na obisk se težko odpravim praznih rok, ampak šment, doma ni bilo nič pametnega, kar bi vsaj približno v redu izgledalo. Hm, pred dnevi sem poservetkala škatlo od medenjakov, namenjeno za hrambo fimo mase, kaj pa če bi malo pobrskala po špajzi in jo napolnila? No, našla sem baby piškotke, oreščke, dobro čokolado in čokoladico za dvoletnika (tem so Kinder ploščice vedno všeč). Za vsakega nekaj :) Tako v vrečki bi te stvari zgledale malce neugledno, ampak v lepi škatlici takoj dobijo drug izraz :)

Še pentljica in lahko gremo na pot.



Očitno bodo paketki fima počakali, da pojemo novo škatlo medenjakov :)

2 komentarja:

Urškin Raj pravi ...

krasno - vidiš, kako super embalaža spremeni darilo...

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Na kaj takega pa nisem nikoli pomislila. Vedno iščemo vrečke po hiši. Si bo treba zaponiti za naslednjič. :) Super zgleda.
Lp, Nataša.