ponedeljek, 6. april 2009

Bi kavico? Kaj sladkega?

S to objavo sicer zamujam en dan, pa nič hudega. Je bilo včeraj tako luštno, da je dan kar zdrvel mimo.

Hm, ja, pa sem spet eno leto starejša :) Se kaj drugače počutim? Prav nič! Moja dva čmrlja skrbita za to, da ne pozabim na svojo otroško plat, sama pa skrbim za to, da moja zasvojenost s čokolado ne popušča. Tortico sem si namreč spekla sama :) Na začetku sem še oklevala in razmišljala o sadni torti, ampak haloooo ... saj je vendar moj rojstni dan! Torta je bila torej spet čokoladna, kaj pa drugega :) No, saj so bile tudi višnje notri, se lahko tolažim, da sem tudi malo vitaminov pojedla, ha ha.


Dopoldne sem praznovala z moževo družino, na kosilo pa smo se odpeljali k mojim. Kako lep, prav poletni dan, pa še se nam obetajo :) Prav super smo se imeli. In nedeljska kosila pri mami so itak najboljša :) Takšne goveje župce ne skuha nihče drug! Otroka sta uživala v tekanju naokrog in naša triletnica zdaj komaj čaka, da dobi rolerje. Bosta z očijem lahko skupaj trenirala :) No, moja mami in oči sta poskrbela za to, da bom odšla na nakupovalni izlet samo zase, pa še z veliiiiko Lindtovo bonboniero se bom sladkala zraven. Hvala!

Proti večeru pa sem končno prišla na svoj račun in po dolgem času držala v rokah malo, majceno dišečo štručko. Joj, kako hitro pozabiš, kako majhni so dojenčki. Zala je res zala deklica :) Tako lepo polt ima, zaenkrat še brez mozoljčkov, pa crkljati se mi je pustila, pikica pridna. Tudi Niki je všeč, Aljaž pa jo je gledal s takim nežnim nasmeškom na obrazu. Gotovo bodo fajn prijatelji, ko se bodo lahko igrali skupaj.

In ja, vrnimo se k naslovu. Bi morda kavico? Kratko, dolgo, z mlekom, s smetano, brez, mogoče kapučin? No, na vse to lahko po novem pridete k meni, samo zverzirati se še moram s tole novo mašinco. Barbara in Sašo, hvala, res sta faci.

7 komentarjev:

Urškin Raj pravi ...

ooooooo jaz bi eno prosim - vse najlepše in najboljše ti želim, veliko energije in prijaznih besed, s katerimi pobožaš dušo ...

Athena125 pravi ...

Ja, pridem na kavo, še darilo prinesem, ti samo povej, kdaj... Med tednom še možu avto zaplenim, če je treba. ;)

Neža pravi ...

Ja, Tina, ti kar avto zapleni, dopoldanski kofetki so itak najboljši ;) A boš z Lavazzo zadovoljna - saj jo imam v Illy škatli :P

Sonja pravi ...

Ja bi pa eno belo brez pene, prosim :)
Vse najboljše za tvoj rojstni dan, da bi ti prinesel veliko prostih trenutkov za ustvarjanje in časa za uživanje z družinico.

Athena125 pravi ...

Samo da dneve uskladiva, pa pridem. Sporočim prej. ;)

Tanja pravi ...

Malo zapoznelo pa vseeno iz srca. Vse najboljše!!!

Bodi lepo, Tanja

Nataša pravi ...

Še jaz ti pošiljam en zapoznel cmokec in najboljše želje! Vse naj naj!