sreda, 1. april 2009

Dve dojenčkasti in ena za mamico

Včeraj sem se končno sprehodila do pošte in danes sta ta glavni voščilnici že na cilju, tako da mi ne bo več treba komplicirati s skrivanjem objav :)

Prvo, modro voščilnico ste že videli, naslovila pa sem jo na novo družinico.


Drugo, viola lepotičko, je prejela mamica.
Ob rojstvu se vedno osredotočamo na novorojenčke, na mamice pa kar malo pozabimo, čeprav nenamerno. Zaradi tega sem naredila voščilnico posebej za Barbaro, v njej ljubi barvi, pa še uporabljen servetek ji je bil enkrat všeč. Ko sem iskala kak primeren citat za vpis, nisem našla nič pametnega, pa so potem besede kar same privrele iz mene. Hm, vsebina je raznežila oba starša in jima privabila solze na oči. To sicer ni bil moj namen, je pa lepo slišati :)

Prvič sem preizkusila servetno tehniko s plastično folijo in mi je zeloooooo všeč. Nič packanja z lepilom, lakom ... skratka, super! Sredino servetka sem izrezala, da sem naredila prostor za odtis s ptičko. Dodala sem le nekaj bleščečih kamenčkov in obrobo z viola bleščicami. Ker je osnova perlast papir, nisem hotela tvegati s pisanjem direkt gor, da se ne bi kaj razmazalo, zato sem tudi notranjost malo okrasila.


Kengurujčki bodo pa počakali na še kakšnega dojenčka v naši družbi, saj jih še ne bo zmanjkalo :) Malo sem se igrala z akvarelnimi barvicami, se še učim :)

7 komentarjev:

Mateja pravi ...

Krasne voščilnice.Tale tehnika s folijo in serveti res ni napačna.

Tanc pravi ...

Čudovite so! Lunca tako dobro sede v "lunco", pa cortkane črkice in za piko na i pentljica. Odlična kombinacija čestitke za mamico - barve in postavitev. Pa kengurujček je tudi lepo živahen.

PolonaP pravi ...

ha, ha. Poznam občutek frustracije, ko delaš nekomu darilo in ne smeš niti pisniti.
Kaj šele pofotkati in poblogati...

LUŠNE. Vse tri

Unknown pravi ...

Ko je prinesel Sašo pošto sva takoj vedela: Neža! Že po kuverti takoj vem kdaj dobim od tebe. Sploh si nisem upala prebrati ker me je že barva preveč raznežla pa se je hrabro Sašo postavil in začel brati. Ko je prišel do konca sem iz svojih solznih oči videla, da se je stran obračal ampak ni mogel prekriti in je takoj priznal: p.... še mene je v jok spravla. Pa, da ni bilo konca si poskrbela še z eno čestitko.
Neža rada te imam!

BojaMoja pravi ...

Jeejjjjj Nežika :))) kok so cartkane :)
Ja, tista ideja s servetki je pa res ponucna - ravno včeraj sva s sosedom gledala eno mojo in mu je bila zelo všeč tekstura :)

Maja pravi ...

Tista lunica me je povsem raznežila! Vijolična pa je TAKO elegantna!!

Unknown pravi ...

Čudovito je! Zelo prijetne barvne kombinacije.