petek, 24. april 2009

Nova torbica


Urška, hvala, da si organizirala swap torbic, saj bi drugače preteklo bogve koliko vode, preden bi se jaz spomnila na to, da bi šivala torbice.

Sedaj, ko sem začela, se ne bom mogla ustaviti :) Ampak šment, tudi tej sivozelenkasti, malce svetleči, nadvse elegantni torbici se obeta, da bo odpeketala od doma.

Narejena je po enakem kroju kot torbica, ki jo je v swapu dobila Nataša. Razlika je le v tem, da se zapira z netkom in nima ''poklopca''. Z notranje strani sem jo podložila s temnosivo podlogo, da je bolj kompaktna, pa so poskrbele kar moje stare kavbojke, ki sem jih razrezala v ta namen. Zašila sem torej kar tri enake plasti, ki skupaj sestavljajo končno celoto.

Sem poslikala še notranjost, s katero je bilo še največ dela. No, naslednja bo že hitreje narejena :)



Ta kroj mi je tako všeč, da bom naredila še kakšno manjšo različico. Hm, čaka me še eno vzorčasto blago, pa iz jeansa bi tudi fajn izpadla ... ti prazniki pred nami bodo gotovo produktivni ;)

9 komentarjev:

Urškin Raj pravi ...

aaaaaaaaaaaaaa a si mi tolk hvaležna, da tudi jaz dobim eno :))))))) hecam seeee, sam res ti tole super gre!!! in tudi ta je krasna - in tudi to blago je za dol past ;)

Ninsi pravi ...

wawww, res je dobra:)))sicer ne za vsak dan....zažiga pa vseen:))))

Neža pravi ...

He he, vidiš Nina, kako smo si različne, ta je meni že bolj vsakdanja kot tista swapovska. No, taka, za v službo, ne ravno za na izlet :) Imam pa eno blago v omari, v rožnatih odtenkih, taka jeans varianta, tisto bi bilo pa super za poletje. Ampak bo treba najprej kako jaknico zašit, za torbico kar tako razrezat ga je škoda :(

Alenka pravi ...

Super ti gre tole s torbicami. Blago je tudi lepo, pa tista za swap je tudi bila zelo, zelo lepa in ponucna.

Unknown pravi ...

Super ti gre, same lepotice prihajajo iz pod tvojih rok!!

Tiara pravi ...

Čudovita taška, primerna za vse priložnosti in dobrodošla za vsako žensko, ki nosi s seboj ogromno prtljage. Jaz jo vsak dan;)

Sonja pravi ...

Tole ti gre pa res super od rok, še dobro, da si skozi swap to ugotovila :) Tudi ta torbica je super, čeprav je bila prva v meni bolj všečnih barvah :) Ti kar nadaljuj, odjemnic ti prav gotovo ne bo zmanjkalo :)
Mi je pa všeč, da toliko pozornosti nameniš tudi notranjosti, ki se je ne vidi. Je pa zelo pomembna za uporabnico.

Klavdija pravi ...

Res je, talele torbica je fantastična!...narjena točno in samo po mojem okusu...zato pa je moooooooojaaaaaaaaaaa! Nenika HVALA!

Jana pravi ...

Krasna torbica. Tudi meni je zelo všeč, da ne pozabiš na notranjost in vse tiste žepke, ki so seveda nunjo potrebni. :)