ponedeljek, 20. april 2009

Swap torbic

Na našem internetnem otočku je Urška razpisala swap torbic. Sprva sploh nisem nameravala sodelovati, ker pa sem enkrat stegnila jezik, oziroma prste na tipkovnici, in komentirala zapis ene od ustvarjalk, sem se pač še prijavila.

In minevali so dnevi ... in tedni ... vedela sem že, da bom torbico šivala za Natašo, pa še kar ni bilo nič z mano. Dekleta so se na forumu že javljala, da so torbice končane, fotke poslane, jaz pa ... tri dni pred rokom sem se končno odpravila v Kilometer po blago. In to je bila ljubezen na prvi pogled. Rožice, kaj pa drugega.

Kaj pa kroj? Kdo bo zdaj, tik pred zdajci, po internetu brskal za modeli? Doma imam dve torbici, ki mi ju je naredila teta, tako, da sem imela model za naramnice. Ampak kroja pa še vedno od nikoder. No, na koncu sem našla enega v stari Burdi, hm, samo slikca je bila velika 5×4 cm. Linije sem nekako prenesla na večji papir in bila s krojem končno zadovoljna.

Šivanje je bilo prava pustolovščina, saj je moj 18-mesečnik veselo skakal naokrog in radovedno pogledoval proti gumbom na stroju. Ko me ni bilo zraven, je seveda tudi kaj ponastavil. K sreči se je vse v redu izteklo.


Torbica mi je noro všeč in ta teden bo nastala še ena zame. Še podobno zaponko moram najti ali pa bom šla kar po enako. Pa še kaj blaga moram poiskati, če me prime, da bi zašila še kakšno viška. Saj rojstnih dni itak nikoli ne zmanjka ;)

Aja, velika je približno 40×23 cm, naramnice pa so ravno dovolj dolge, da jo daš na ramo ali pa jo neseš v roki.

3 komentarji:

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Ta je pa MOOOOJAAAA.:):) In točno tako kot si napisala, naramnice so dovolj dolge, da jo daš lahko na rame ali nosiš v roki. Torbica čisto po mojem okusu.:):) Hvala ti!
Lp, Nataša.

Sonja pravi ...

Torbica je čudovita, blago pa tako, da bo prav pasalo v tele pomladno poletne dni. Ko enkrat pridejo, za aprilskim deževjem :) Super je.

Anja pravi ...

Njaboljše ideje navadno pridejo v zadnjem trenutku:)) Take lepotičke se jaz tudi ne bi branila:)