četrtek, 15. april 2010

Mica shift

Ne morem ravno reči, da sem se s tem spopadla prvič, je pa to prvič, da so izdelki dočakali tudi peko.

Prvič sem odtis naredila na maso cernit, pa so njihove perl barve tako uboge, da se niti nisem preveč mučila z rezanjem plasti. Maso sem porabila za izdelavo stekleničk, pri nakitu pa se bom kar starega dobrega fima držala. No, tudi drugi poskus se je končal klavrno. Sicer sem delala s fimom, pa me obrezana plošča v surovem stanju ni dovolj pritegnila.

In ... kdo bi si mislil ... v tretje gre rado :)))


Odločena sem bila, da ne bom obupala in bom nekaj delčkov tokrat le porinila v pečico. Še dobro, ker so mi rezultati nadvse všeč.


Posledica mojega nakitkanja v zadnjem mesecu so tudi znova preluknjana ušesa. Mislim, da sem nazadnje nosila uhane na najini poroki. Letos bo druga pesem :)

7 komentarjev:

Andreja pravi ...

Nakit je čudovit :-))

Vladuška pravi ...

Krasno, nežno, elegantno in romantično hkrati.

Urška pravi ...

super, bela barva.. izgleda kot poročni nakit ;)

Hali pravi ...

Krasen vzorček in na belo perl pride takooo lepo!

Sonja pravi ...

Hihi, tale tudi meni deluje poročen. Pa čeprav ni nujno.
Bi ti pa odsvetovala, da nepečene delčke mečeš stran. Pri mica-shiftu dostikrat (vsaj meni) uspe res dober učinek šele po peki in brušenju. Sem bila že presenečena, kako dobro je izpadlo, prej pa je zgledal tak drekec-pekec.

Klavdija pravi ...

O krščenMatiček...teb se je pa res čist odfimal...sm kr pobulila, ko sm vidla da si kar 3 objave dons naklofala...hahaha-orng te je zagrabil, me veseli da si se končno nehala upirat :P

Alenka pravi ...

Tole pa je super kompletek!!!!!