ponedeljek, 26. april 2010

Vdam se

Minilo je 14 dni, odkar so k meni prispele ''izzivalne bunkice''. Prav res so izzivalne. Kako osem različnih, različno velikih, različno vzorčastih, različno oblikovanih ... bunkic spraviti v en kos nakita ... o tem sem razmišljala ves čas. Rezultat je tukaj, ne morem reči, da mi je ful všeč, ne morem pa niti reči, da mi ni. Če je komu kaj jasno? ;)))


Izhajala sem iz tega, da naredim nekaj, kar bi mi bilo toliko všeč, da bom vsaj kdaj dala nase. Verjetno bo ogrlica prišla na vrsto jeseni in pozimi za h kakšnemu puliju. Če bi imela še kak dan časa, bi jo verjetno razdrla in si glavo razbijala z novo postavitvijo, pa jo bom sedaj pustila takšno kot je.

V glavnem, Klavdija, res si nam dala vetra :) Punce, sploh ne veste, kaj vas čaka :P

11 komentarjev:

Alenka pravi ...

Dobro si končala svojo nalogo!Kaj dobro - super!!!!!!

Klavdija pravi ...

Neža a dej no:P...kot prvo, nalogo si opravila več kot odlično!-ogrlica je dejansko nosljiva in vrjamem, da jo boš kdaj tudi nase dala.
...kar se pa izziva tiče, pa itak veš, da se jest ne igram kakih uizi igrc :)))

Urška pravi ...

te čist razumem- meni tudi ne gre asimetrija. ampak tole, tole si pa dobr zrihtala:)

Nataša pravi ...

Neža, ja, vem, kaj me čaka. Sicer še tri dni nimam časa za ukvarjanje z njimi, ampak jih imam kar na mizi in jih gledam, postavljam v nek vrstni red, razmišljam...

Tebi je dobro uspelo!

Andreja pravi ...

Ampak tale ogrlica je čudovita in zelo zanimiva, prav nič ji ne manjka :-))

Tanc pravi ...

Ti tole si pa super urihtala! Kljub temu, da je nesimetrična, je smiselno postavljena skupaj in to se mi zdi najbolj važno, da ni kar vse povprek nametano. Ima nit (pa ne samo dobesedno :))), ki se vleče skozi. In definitivno je nosljiva.

Mojca pravi ...

veš, da me je mel ves čas firbec, kako se boste lotile tega... res ni lahka naloga. si pa super izpeljala tole, lepo uravnotežila in "potegnila nit", kot pravi Tanč. bravo.

Sanza pravi ...

Neža, krasna je. Super ti je uspela, verjamem da jo boš rada nosila.
Jst nestrpno pričakujem tole škatlo, da vidim te lepote od bunkic, potem se pa težko delo šele začne; izbor "pravih" in potem to nekako sestavit...ufff...

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Meni je ful všeč! Tako, da lahko mirno spiš. :)))

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ ampak ti je super uspelo :)

Marna pravi ...

Meni je taka čist super lepa!