sreda, 26. maj 2010

Romantika

Na kaj vas asociira beseda romantika? Ljubezen, poletje, sončni zahodi, zasanjani sprehodi ... poroka ... šumenje morja :)

Da ne boste mislili, da sem ''nefimasto'' nakitkanje popolnoma opustila. Prijateljica me je prosila, naj ji izdelam zapestnico in uhančke za njen poročni dan. Želela je širšo zapestnico, to pa je bila tudi edina usmeritev, ki sem se je morala držati.

Najprej sem naredila klasično poročni komplet iz voščenih biserčkov, ovitih z žičko in skombiniranih z drobnimi perlicami. Uhančke sem za vsak primer naredila dvoje, saj je običajno fajn, če imaš vsaj nekaj za izbiro. Dodala sem malce temnejše biserčke, saj obleka ni snežno bela.

Pa mi moja žilica ni dala miru in naredila sem še en kompletek, tokrat s školjkami. Če že ne za poroko, je ravno pravšnji za morske sprehode, ko belina zažari na zagoreli koži.



Na koncu se je bodoča nevesta odločila za prvi kompletek z daljšimi uhančki, drugega pa mi je brez oklevanja spravila promet pri svoji sodelavki. Ostali so mi le eni uhančki. A ni to kul?

7 komentarjev:

Nataša pravi ...

Zelo kul :) O, lepote, lepote! Super!

Mojca pravi ...

itak, da je kul:) le tega ne vem, kje boš staknila ogrlico, ki se bo podala k temle uhančkom, kadar si jih boš nadela? :)))

Andreja pravi ...

Če so pa čudoviti tile tvoji kompletki :-))

Neža pravi ...

Mojca, moja poročna krasno paše zraven ;)

Unknown pravi ...

Oba kompletka sta čudovita, je pa prvi res malček bolj poročni :P

Vladuška pravi ...

Krasna kompleta in vsekakor sem prepričana, da jo bo nevesta s ponosom nosila. Drugi kompletek pa je res krasen za zagorelo polt.

Maja pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.