četrtek, 6. maj 2010

Za intermezzo

Klekljanja imam počasi že dovolj. Še nekje pet ur dela je pred mano, pa bodo čipke pripravljene za v okvir.

Včeraj sem med hlajenjem klekljev naredila šatuljo za nakit. Podobno sem enkrat že naredila, pa je bila naročnici tako všeč, da je želela podobno. Nekaj tega romantičnega papirja še imam in verjetno je najbolje, da naredim še dve, mogoče tri podobne škatlice. Oblečena je tudi notranjost, vendar je nisem še enkrat fotografirala, pogledate si jo lahko tukaj.

Malo papirčkaste pavze je prav prijalo, je res, da ti takrat ko delaš eno stvar, diši vse kaj drugega, kot tisto, kar imaš v delu :)


Še hrbtna stran šatulje. Velikost je 10×13 cm, z višino 5,5 cm.

10 komentarjev:

Marna pravi ...

Tvoje šatuljice so mi všeeeeeeč ... tako zelo, da bom začela brskat za navodili za izdelavo. Se mi zdi, da si jih nekje že objavila - al se meni že malo blede???

Neža pravi ...

Hvala Marna :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-6511605964818820285#

To je link do videa za izdelavo ''drop spine box''.

Nelya pravi ...

kako lepo!

Andreja pravi ...

Škatlica je res čudovita :-))

Mojca pravi ...

uh, je dobra! pa daj, ti, Neža, a ti sploh kdaj počivaš? kolikor ustvariš, zgleda, kot da niti ne spiš ne, kaj šele, da bi minuto mirovala.

Renata pravi ...

No, še kadar se kleklji hladijo, tvoje roke ne počivajo. Krasno šatuljo si naredila - je taka, prefinjeno elegantna. Všeč mi je! Pa hvala za link.

Nataša pravi ...

Krasna je! Vedno, ko katero objaviš, je tak prijeten občutek nečesa znanega, že prav domačega, tvojega, ampak vedno me rahlo vrže, kako elegantne in natančno narejene so te tvoje lepotice.

Hali pravi ...

Krasna šatalja, čakam še čipko :-) In ja, vem kako je, ko delam s fimom, se mi takoo lušta papirja in štanc in distressov :-)

Helena pravi ...

Super aktivno produktivna si. In vse je natančno narejeno. Tudi tale škatla mi je zelo všeč.

Petruska pravi ...

Precudovito! Delate po narocilu? Me lahko kontaktirate na petra.bucka@gmail.com. hvala!