petek, 11. junij 2010

Metuljček in deteljica

Ti dve mali čipki bosta dva fanta podarila svojima učiteljicama ob zaključku šolskega leta.Deteljico mi je uspelo uokviriti na ''nestandardni podlagi, pri metuljčku žal ni šlo. Najprej sem ga fotografirala na scrapbook podlagi, ki se mi je zdela zelo posrečena, vendar v okvir ni šla, saj je na nepravem mestu nesrečni napis v nemščini :( No, saj tudi na standardni žametni podlagi ne izpade slabo ;)


Jupi, klekljarska oprema je že srečno pospravljena v svoji škatli pod klopjo. Danes je na vrsti za pospravljanje fimasta brkljarija. Surova masa, teksturne plošče, nožki in podobne stvari so že pospravljene, oprema za izdelavo nakita in perlice pa bodo počakale do začetka naslednjega tedna. Si moram pripraviti še nekaj dela za na morje. S sabo bom nesla par klobk nasnutih perlic za kvačkanje. Da mi slučajno med izležavanjem v senčki ne bi bilo dolgčas :)))))

Zaenkrat mi vročina še ni prišla do živega. Prav srečna sem, da je končno tukaj poletje. Res, ne samo vesela, ampak prav srečna! Je razlika ;)

5 komentarjev:

Alenka pravi ...

Luštne čipkice!Sem ti kar malo fouš, ko boš šla tako kmalu na dopust:):)

Helena pravi ...

Krasna čipkasta izdelka v lepem okvirju. Prav gotovo bosta učiteljici navdušeni ob tem darilu.

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ Jaz bi tudi bila učiteljica tema dvrma fantoma :))

Vladuška pravi ...

Izredno lepa pozornost in res si fantastično podlago dala za tisto deteljico.

DIDI pravi ...

tudi meni je prvo padlo v glavo, da bi bila tud jaz tršica... čudovita darila bodo dobila...