sreda, 9. junij 2010

Samo še teden dni ...

... in odpotovali bomo na Pag. Čaka nas 14 dni uživanja na zraku. 24 ur na dan, saj bomo kampirali. Se že prav veselim in pišem seznam stvari, ki jih bom morala natlačiti v avto. Do takrat pa moram počistiti še predalček z naročili. Uf, bo še veselo.

Že prejšnji teden je od doma odšla še ena ogrlica v že znanem slogu. Mica shift z metuljčkastimi perlami.


Dokončala sem tudi nogice za malega Mateja. Upam, da mi bo na morju uspelo nakrižkati še kakšne, zaloga je vedno dobrodošla.


In za konec še vrtnica številka 8. Pa še številka 9 je že naročena. Saj drugi vzorčki sploh na vrsto ne pridejo ;)


Uživajte v poletju in ne se pritoževati nad vročino, saj smo še pred tednom dni jamrali zaradi dežja in hladnega vremena. Jaz uživam in si zavrtim kakšno z energijo nabito glasbo, ki me spravi v še boljšo voljo ... prav paše :)))

5 komentarjev:

Alenka pravi ...

Pridna , kot vedno!!!!!Želim pa ti lep dopust, super vreme in veliko uživanja.Nazaj pa pridi polna energije, ma saj ti jo kar imaš:):):)

Andreja pravi ...

O kako si pridna in nam pokazala vsega po malem. Krasni izdelki :-))

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Sem ti kar malo fouš za dopust. :) Uživaj na polno! Vidim, da si bila zelo zaposlena. Nogice so krasne, prav tako čipka.

Vladuška pravi ...

Ja, treba je vse ponardit, da je potem na dopustu resnično brez skrbi. In tebi res pomaga dobra glasba, saj nas vedno razveseliš s toliko novimi izdelki.

BojaMoja pravi ...

:) pridna

Držim pesti, da bo morje toplo in da vam bo vreme služilo :)