petek, 29. oktober 2010

Pospravljanje in odštevanje do ...

Ne vem, kaj me je zagrabilo, ampak lotila sem se pospravljanja svojega ustvarjalnega kotička. Katastrofa, koliko materiala se je nabralo. Pa tako težko se je ločiti od vsake izštancane rožice, čeprav so že dve leti v škatlici in se ob vsaki voščilnici izštancajo nove. Čas niti slučajno ni primeren, saj naročila čakajo, jaz pa prekladam mojo kramo. Ampak enkrat je treba, kajne?

Nad mizo sem dobila dve novi polici. Upam, da bo prostor tako vsaj malce bolj organiziran. Ko bo vse končano in posortirano, vam pokažem fotke ''prej-potem''. Medtem sem naletela na škatlo s pečenimi in polakiranimi fimo delčki. Ob pregledovanju sem se lotila sestavljanja in nastalo je kar nekaj kosov nakita. Sicer nič novega, vse že videno, ampak zdaj res nimam časa, da bi se igračkala z novimi tehnikami.

Najbolj mi je všeč črno-bakren kompletek, pa tudi ostali kosi niso slabi, nekaj jih že čaka na odhod k novim lastnicam.Podaljšan vikend je pred nami, naj vam ga ne pokvari napovedan ponedeljkov dež. Mi bomo leteči ... prvi dan Brda, drugi dan Dolenjska, tretji dan pa bomo doma. In hej, november je tukaj, lahko že odštevam dneve do Stingovega koncerta v Zagrebu (8.11.) in novega Harryja (19.11.). Jupi!7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

A temu ti rečeš pospravljanje krame??? hahaha
Tudi meni je tista črno bakrena supernajnajvšeč. Čeprav so tudi ostale wow.

Suzy

Vladuška pravi ...

Zelo lepi kompletki. Vidiš kako se najde vedno nekaj česar se veselimo tudi v takem mesecu kot je november. Ne vem zakaj, ampak ta mesec mi je vedno nekako napoti. Moram to razmišljanje spremenit :)

Andreja pravi ...

O super nakitki. Ja ta rjavo-črn res zmaga.

Renata pravi ...

Dobro si tole pospravila :-) Bakreno črn komplet je krasen, pa srebrno črn tudi.

Amikadeja pravi ...

Prvi kompletek prekrasen, pa zadnja ogrlica...kar sapo mi je vzelo! Prekrasno! Srečne nove lastnice...

Alenka pravi ...

Prvi kompletek je res fantastičen!Večkrat moraš pospravljati, mogoče še kakšne zaklade pokažeš:):)

mojca - mka pravi ...

kak nakit! super - a to ti najdeš med pospravljanjem??? :))