četrtek, 18. november 2010

Očijeva vabila


Res je, moj oči bo decembra praznoval 70. rojstni dan. Takšna obletnica si pa že zasluži malo fešte, kajne? Da ne bi potrjevala znanega pregovora o kovačevi kobili, sem se v soboto usedla k delu. Sicer je dan prehitro ušel mimo, tako da sem začela šele ob 23.30, sem pa zato v praksi preizkusila prednosti pospravljenega kotička. Najprej sem izbrala papir, med staro zalogo sem našla mini ščipalke in trak iz jute. Vedela sem, da bo na vabilu vsaj kakšna rožica in to je bilo to :) Priprava materiala, ki sem si ga odnesla na kuhinjsko mizo, je trajala kakšnih 15 minut, pa če štejem zraven še 10 minut pospravljanja, je to zame rekord. Zaključek: po papirčkanju ni bilo niti sledu o ustvarjalni bombi. Juhej! Nastalo je 15 vabil. Me je imelo, da bi gor še kaj dodala, vsaj kakšne polperle v vogale, pa mi enostavno niso ''pasale'' zraven, glede na uporabljen naravni material (les in juta). No, ker so vabila moška, sem bila na koncu kar zadovoljna in ob 2.30 sem padla v posteljo.


Zabava bo čez točno mesec dni. Ojoj, to bo tik-tak tukaj. Hm, bi vam zaupala še kakšno podrobnost o mojih načrtih, pa ne smem ... vam povem čez mesec dni ;)

5 komentarjev:

Helena pravi ...

Vabila so mi nadvse primerna za moškega. Nič preveč, bolj naravna. Skratka meni zelo, zelo všečna.

Suzy pravi ...

Zelo lepa vabila.

Sonja pravi ...

Luštne, čisto prave za moški dogodek. Po moje bi polperle samo motile. Razen, če bi bile lesene :) ali pa kaki leseni neobdelani gumbki.

Tiara pravi ...

Zelo lep motiv vabil si naredila, mi je všeč ta preprostost, saj je taprava za moške.

Marna pravi ...

Enostavna in lepa! Pridna!