sreda, 2. februar 2011

Izzivi

Dekleta me vedno znova uspejo presenetiti. Po neznanem številu ČB minik (res jih moram enkrat prešteti) sem zašila še eno. Ampak tokrat je malce drugačna ... z zeleno notranjostjo. Zanimiva kombinacija, ki je sama od sebe nikoli ne bi dala skupaj, na posebno željo pa lahko skombiniram karkoli ;)


Na seznamu posebnih želja je še oranžno-zelena toaletka in nesimetrični uhani. To bo še pestro, sploh z uhani. Upam, da mi bo luna naklonjena :)))


Nastala je še ena metuljčica in ena vijolična lepotička, ki sem ji dodala broškico, narejeno iz odrezane zadrge. Šment, koliko takih končkov sem že v smeti zmetala :S No, od zdaj naprej bom spravljala še to. Vam je kaj znano?


12 komentarjev:

Marna pravi ...

Same lepotičke ...
A te še do zdaj ni popolnoma izučilo, da nič ni za vstran metat? :P

Helena pravi ...

Tvoje toaletke je vedno fino pogledati, ker so izdelane natančno, zanimivi vzorci, dodatki ... Super so!

Vladuška pravi ...

Vidiš to je pol tisto, ko te prepriča, da ne vržeš res več nič vstran :)))) Dobra kombinacija je tista z zeleno notranjostjo, zelo poživi. Včasih je treba it preko okvirjev, ampak nismo navajeni. Jaz že imam velik problem s tem.

Hali pravi ...

Nore pikčasate komabinacije in tale druga serija tako nežna , rožica iz zadrg pa prekaša vse. Super je!

Maša pravi ...

Neža še enkrat hvala za to ČB - zeleno toaletko! V živo izgleda še lepše kot na sliki, pa tudi ravno prave velikosti je! Še moj fant pravi, da je čudovita:) V glavnem... čisto sem navdušena:)

Maja pravi ...

Tvoja rožica je krasen dokaz, da se da tudi "odpadke" predelati v nekaj zelo luštnega. Sicer se pa jaz tudi ne morem nagledat tvojih torbičk. Tokrat je moja favoritka vijolična.

Alenka pravi ...

Pa veš, da ne smeš stran metat nič, popolnoma nič!!!!Ko pospravljaš svoje "odpadke" že petič po vrsti, dobro premisli, če imaš to na zalogi 3 leta. Če do takrat ne porabiš, je pa mogoče za v smeti:):):)
Spet čudovite torbice!!!Tebi tole laufa 100/uro!

Anonimni pravi ...

Ne morem se nagledati teh čudovitih stvaritev. Malce tudi sama včasih ustvarjam, vendar moji izdelki še zdaleč niso tako estetski. Predvsem zadrge mi niso "močna" stran. Čudovito!

Andreja pravi ...

Res si prava mojstrica. Zelena notranjost je pa mega!

Simona pravi ...

Znano, znano. Meni se ponavadi godi, da sem po pospravljanju - beri čiščenju zalog - ponosna nase kakšen dan, kajti še vedno se mi jezgodilo, da sem naslednji dan nujno potrebovala nekaj, kar sem prejšnji dan zavrgla.

Rožica iz zadrge je krasna. Mega ideja. Te bom kdaj pokopirala. Lahko?

Mojca pravi ...

o, znano, pa še kako! polna omara... do stropa :)
prva je res super, s to zeleno pikčasto podlagico. ma - vse so čudovite :)

Janja pravi ...

Vse so krasotice in lepo izdelane.