četrtek, 17. februar 2011

Nasprotja

Res, dan ni enak dnevu. Včeraj sem bila navdušena nad novim črno-belim blagom z luštnimi rožicami in prijetno teksturo, ampak je to navdušenje trajalo samo, dokler se nisem lotila oranžno-zelene kombinacije. Itak, po naročilu, saj se sama česa takega ne bi lotila. Pa moram reči, da se bom še kdaj.

Blago sem razrezala na kvadratke in se prvič preizkusila v patchworku, oziroma približku le-tega. To je ena hudo natančna zadevščina, ki zahteva svoj čas, če naj bo izdelek tipi-topi. Samo priklonim se lahko umetnicam, ki izdelujejo posteljna pregrinjala. Jaz bom zaenkrat kar pri malih torbicah ostala :)))) Midi toaletka mi je zelo všeč, je tako pozitivno pisana in prava poživitev na tak sneženo siv dan.



Priznam pa, da me ta sneg danes prav nič ne gane, ker imam popolnoma druge skrbi. Čez nekaj ur me čaka premiera Sapramiške. In Sapramiška sem jaz. Ojoj :))) Obljubim, da bom naslednje leto na roditeljskem sestanku v vrtcu tiho kot miška ;)

Za konec še kupček slikic iz prejšnjega tedna, da ne bodo ostale pozabljene v arhivu ;)


7 komentarjev:

Vladuška pravi ...

Lepe tudi tokrat in tista zeleno-oranžna kombinacija je res nekaj posebnega. Pa vso srečo danes.

Simona pravi ...

Sapramiška, lušno. Boš pokazala kakšno slikico. Ob perfektnosti tvojih izdelkov pa sploh ne dvomim, da bo tudi vloga takšna - perfektna.

Sonja pravi ...

Wauuuu, tista oranžno zelena je pa super. Takoj polepša dan :) Take reči tudi jaz rada skrivam v sicer črni torbici. Ko rabim malo energije, samo v torbico pokukam, pa je :)

Mojca pravi ...

od daleč zgleda, kot jagode sredi zelenja... pomladno, tapravo, da prežene današnjo zimo :)
priklon tudi za vse ostale... super lepe so.
Sapramiška? juj, fletno :) poročaj ;)

Janja pravi ...

Vse tvoje toaletke so izredno lepe. Vedno tako pisane, lepo izdelane.
Sapramiška drži se :). Lp

Tika pravi ...

Vse so mi všeč, res je pa, da sem mahnjena na čb kombinacije. Je pa fino probat še druge kombinacije.

Alenka pravi ...

Hudo dobra kombinacija: oranžno-zelena!!!Zelo mi je všeč!!!