petek, 25. februar 2011

Še tretja objava danes



Ja, najbolje, da še to spravim pod streho :)
Želja je bila, da izdelam voščilnico za moškega, ki praznuje 40 let. Naročnici voščilnice z raznimi šaljivimi odtiski ali pa zizi-riti varianta niso bile tako všeč, zato sem se zatekla k starim dobrim gumbkom. Res so univerzalni. Tako sta nastali dve voščilnici, ena bolj živih, svežih barv s palčki-malčki in ena umirjena, obe pa sta po moško enostavni ;)


Bom videla, za katero se bo na koncu odločila, če ne bo zmagal kar eden izmed dreveščkov, ki sem jih naredila pred tedni. Konec koncev, mi je všeč, da bo kakšna ostala na zalogi, ker krogec s številko lahko odstranim ali zamenjam tudi kdaj kasneje.

7 komentarjev:

Vladuška pravi ...

uuu, pri tretji objavi si že? Sem si zdaj vse pogledala in super ste, da izdelujete stekleničke. Zeleni nakit je čudovite barve, obožujem tako zeleno. Pri teh dveh čestitkah pa si vsekakor uporabila zelo praktično idejo, ki ne more nikoli zgrešiti. In hvala za lep komentar na mojem blogu nasvetov, mi veliko pomeni, ker vem da se moj trud izplača :)

Tanja E. pravi ...

Obe sta prav posrečeni! LP:)

čarovnička pravi ...

olalala .. kok si pridna ... jaz pa zdejle prišla iz snega .. pod tuš, pol pa mogoče v akcijo .. fimo me že mal pogreša ...:))
lepe reči si ustvarila ...

Mojca pravi ...

no, tebi folgat... :)))
mislim, da sem nekaj narobe razumela... po moško enostavni? saj to ne pomeni, da so moški - enostavni ? :))

lepi sta. zelo. druga se mi majčkeno bolj dopade. najbrž zaradi barv.

Janja pravi ...

Vse tri objave imajo zelo lepe izdelke.
Meni najlepši je olivno zelen lesketajoč komplet. Lp

Alenka pravi ...

Ti pa prehitevaš 100/uro!!!Saj vem, da si zelo zelo hitra, ampak tole pa že ni normalno!!!:):):)Vse je čudovito. Stekleničke- lepe. Nakit -čudovit!!!!Pa tudi čestitki sta zelo lepi!Prva malo bolj:):)

Simona pravi ...

Tele voščilnice z gumbki so res cart. Prejšnjega olivno-zelenega nakita pa ne bom komentirala, sem se preveč slinila. Krasne barve. Čisto moje.