ponedeljek, 19. november 2012

Šolski tabor

Se spomnite, ko smo v naših osnovnošolskih letih imeli poletno in zimsko šolo v naravi? V četrtem in petem razredu ... in to je bilo to. Moja dva čmrlja sta že stara mačka, kar se tega tiče, saj sta z večdnevnimi izleti začela že v vrtcu. To me veseli, saj nihče nima težav z odhodom od doma in se vedno zelo veselita in odštevata dneve do odhoda.


Danes je moja Nika odšla na petdnevni tabor v Črmošnjice. Držim pesti, da bodo imeli suho vreme, itak pa vem, da bodo uživali v vsakršnem vremenu.


Za morebitno krizo sredi tedna smo morali starši pripraviti razglednico, ki jo bodo otroci prejeli ''po pošti''. Da ne bi bila kovačeva kobila bosa, sem včeraj zvečer sestavila voščilnico za Niko in komaj prepričala Aljaža, da ji ni izdal skrivnosti. Za večjo pristnost sem kuverto opremila z žigom. Sicer ni pravi poštni, ampak mislim, da bo tokrat fora še vžgala, naslednje leto pa ne več.



3 komentarji:

Simona pravi ...

Uf se bo razveselila tehle pozdravčkov od doma. Kar vidim vesele učke.

Sonja pravi ...

Uh, na luštno lokacijo gredo. Prav gotovo se bo čestitke razveselila. Mogoče bodo le drugi malo nesrečni, ker jim starši ne bodo naredili česa tako lepega.
Viš, tudi pri nas v vrtcu in na začetku šole ni bilo težav z odhodi od doma in raznimi varstvi. Potem pa vedno več in zdaj najraje ne bi šla nikamor.

Andreja pravi ...

Sigurno otroci uživajo na teh zadevicah. In razglednic od doma se zelo razveselijo - upam samo da učitelji poskrbijo, da jih res vsi dobijo... Lepo si ji pripravila.