četrtek, 31. januar 2013

Črno-bela ljubezen


Že zadnjič, ko sem sestavljala živopisan kalejdoskop, sem vedela, da bo naslednja na vrsti ČB kombinacija. Komaj sem čakala, da se je lotim. Dopoldne sem preživela ob valjanju in sestavljanju. Vmes sem ga tudi kapitalno pobiksala, ampak ne bom razglabljala kje, glavno je, da se na napakah učimo ;) 

Najprej sem naredila obesek v obliki ščita na zadnji fotografiji, potem pa sem vzorček še malce pomanjšala in nastal je ta podolgovat obesek, ki vam ga predstavljam na prvih dveh fotografijah. 

Ko ga gledam in božam, vem, da se je izplačala vsaka minuta dela, brušenja, poliranja ... Enostavno mi je to tukaj in zdaj najljubši kos nakita EVER! Ko sem na sredino vstavila brušen kamenček, sem vedela, da mora imeti kovinsko verižico. 

Ja vem, saj imam rada barve, ampak kadarkoli se vrnem k ČB kombinacijam, me prav tako zasvojijo. Enako je bilo s toaletkami. No, ker sem se v preteklih 14-ih dneh naužila barv, bo nekaj prihodnjih dni rezervirano za ČB kombinacije. 






11 komentarjev:

Renata pravi ...

Čudovit vzorec, brez besed. Zelo lepo!

Mojca pravi ...

uau, .... ta je pa res čista petka! bravo! lp

Tanja E. pravi ...

Čudovite stvari ustvarjaš in jih deliš z nami. Ob vsaki objavi se naužijem lepote vzorcev in barv. Vse je neverjetno lepo. LP:)

Maja pravi ...

Ta vzorec je hudo dober!

Andreja pravi ...

Vau, tole je pa res prava lepota!!!
čudovit vzorec :-))

Renata pravi ...

Hudo dobro si sestavila tale kaleidoskop in krasen nakit. In ja, ko enkrat brusiš in poliraš nobeno lakiranje ne nadomesti tega prijetnega občutka pod prsti ... tako je ves trud poplačan.

Metuljčica pravi ...

Čudovito, v čarno beli kombinaciji prav zasije.

katarina pravi ...

Krasni izdelki:)

Helena pravi ...

Neža, mojstrica si, saj je ta črno-beli kalejdoskopski nakit enkraten.

iris-irena pravi ...

čudovito in natančno narejeno.
prava paša za oči!
lp
iris

Simona pravi ...

Spet krasna serija.