nedelja, 25. avgust 2013

Vrnitev odpisanih

Pred tremi leti sem bila polno zaposlena s šivanjem prikupnih toaletk. Zašila sem jih toliko, da sem se jih naveličala. Blaga imam doma še vedno ogromno in pred mesecem dni sem se ponovno usedla za šivalni stroj. Izkazalo se je, da so še vedno priljubljene, odziv in  povpraševanje pa sta me lepo presenetila.

Najbolj vesela sem bila deklet, ki moje toaletke že imajo, pa so si po dveh letih uporabe zaželele novih. To je najlepše priznanje, ki ga lahko dobim. Hvala vam!

Ker so črno-bele pikice še vedno ''top of the top'', sem morala v Svet metraže po novo zalogo blaga. Tam pa sem se zaljubila v to prekrasno debelo tkano blago z metuljčki. Iz njega sem zašila veliko potovalno toaletko, pri zadrgi široko 24 cm in visoko 20 cm. Vanjo gredo vse najnujnejše toaletne potrebščine.


Iz ČB pikic je prav tako nastala ena velika toaletka, za dopolnitev kompletka pa še ena srednje velikosti za kozmetične nujnosti.

 

Novost je tudi etui za GSM/pametni telefon. Dimenzije so popolnoma poljubne, od takšnih za dinozavrske starine, do malce večjih za raznorazne 'smartije'.



Tudi jaz sem v zadnjem tednu zamenjala telefon in hitro sem ga pospravila v etui v ''mojih'' barvah. Prav prijetno mehek je in telefonček je na varnem.


Za predstavitev na stojnici so toaletke dobile tudi čisto svoje stojalo. Oblepila sem ga z decoupage papirjem in mi bo prišlo še zelo prav. Kadar na njem ne bodo razstavljene torbice, ga bom lahko uporabila tudi za njegov prvotni namen - slastne kolačke :)


Za bližajoče se novo šolsko/študijsko leto pride prav torbica podaljšanih dimenzij za pisala.


Posodobitev pri večjih toaletkah za kozmetiko je všit žepek, da je zmeda v torbici manjša.



Na zadnji fotografiji pa so predstavljene možnosti uporabe najmanjše mini toaletke. Jaz imam eno za kartice in eno za drobiž, oziroma kar namesto denarnice. Namenov pa jih lahko najdemo še veliko več.


8 komentarjev:

Renata pravi ...

Metulji in pike, krasna torbica. Tudi druge ne zaostajajo.Pisane na stojalu, mini drobižki in etui za telefon. Čudovite!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Čudovite!

Anonimni pravi ...

Predivne su.
Lp, Sonja.

iris-irena pravi ...

prečudovite so!
in kar tule pohvala za vse ustvarjanje, ki ga še nisem komentirala.
krasne izdelke imaš na svojem blogu
Lp
iris

Vladuška pravi ...

Krasne so in res zelo lepo zasite.

Hali pravi ...

Čudovite so prva vse po vrsti!

Mojca pravi ...

Tvoje toaletke so krasne!!! Tisto stojalce mi je še posebej všeč, kako lepa prezentacija. lp

Lonči pravi ...

Torbice so res luštne,.. ali jih še izdelujete? Kako jo lahko naročim?