sobota, 14. februar 2009

Čipka, čestitka in nagrada

Sem vedela, da me bo čas začel prehitevati in ne bom sproti objavljala novosti :(

No, že pred tednom dni smo šli voščit moževi teti in za rojstni dan sem sklekljala majceno čipko. Dala sem jo v okvir za fotografijo velikosti 13×18 cm, da si lažje predstavljate velikost. ''Okvir'' sem naredila z debelim strukturiranim papirjem.


Minulo soboto je prijatelj praznoval okroglo obletnico in ko smo se vrnili s pustovanja, smo že zamujali na zabavo, doma pa nobene čestitke, ki bi bila primerna za moškega. Na mizo sem zvlekla svoj čestitkarski material in po tridesetih minutah je bila miza kot po eksploziji papirnate bombe. In to za eno samo čestitko. Jooooj! Petru bi bila všeč že brez modrega trakca in rožice, ampak halo, tako pa res ne gre :) Eno rožico bo pa tudi moški preživel.

Še na kratko o izdelavi - nič posebnega. Osnova je biserni papir, ki sem ga nahrčkala na srečanju. Nanj je prilepljen moder bananin papir, pa dva traka riževega papirja. Številke so izrezane iz istega papirja, kot je kuverta, in poudarjene s srebrno blazinico. Aja, notri se je seveda skrival darilni bon :)



In še nagradica:

Tanc je pred dnevi poskrbela za prvovrstno pressenečenje. Podelila mi je mojo prvo blog nagrado :) Hm, prav paše. In pomeni mi super vzpodbudo za moje nadaljnje ustvarjanje. Hvala :)

3 komentarji:

Sonja pravi ...

Lepa čipka in čestitka. Še posebej tisti reliefni papir mi je v učke padel. Lepo izpade tako na sliki kot za ovojnico.
Ja, tudi moški lahko prenesejo eno rožico :)

Athena125 pravi ...

Lepa čipka, lepa čestitka.

Bi me pa zanimala tvoja predstava "bombe" na mizi... ;)

Neža pravi ...

Bom drugič pofotkala, ker se ne hecam - z bombo ne mislim samo treh pairčkov na mizo nametanih ;)