sobota, 28. februar 2009

Čudovit pomladni dan

Ja, čeprav je še vedno zima, je bil danes zame čudovit pomladni dan, nabit s pozitivno energijo. Polna pričakovanja sem otroka odpeljala v varstvo k babi, saj sem bila sama namenjena v pasažo Maksija Klavdiji delat družbo pri izdelovanju stekleničk upanja. V dobri družbi sem uživala do popoldneva, res smo se imele super in uspelo mi je narediti šest stekleničk.

Ampak, še pred tem pa me je neskončno razveselila Sonjina pošta presenečenja. Iz kuverte se mi je zasmejala tale čudovita Gorjuss deklica (pa še dva odtiska sta se skrivala noter). Lahko si mislite, da sem okrog skakljala bolj, kot če bi Nika zagledala veliko čokoladno torto :) Sonja, še tukaj hvala za polepšan dan.

Pozno zvečer pa mi je uspelo dokončati rojstnodnevni koledar za Mašin rojstni dan. Pozabljivka bo lahko sedaj imela shranjene vse pomembne datume, če bo le dovolj pridna, da si jih bo zapisala. Idejo sem dobila na Janinem blogu, le da sem liste z meseci vložila v mapico iz lepenke (enaka kot za harmoniko, vendar le z enim žepkom). Okrancljala je nisem pretirano, saj je že sam papir dovolj pisan. Črke pa sem izrezala z olfa nožkom. Upam, da ji bo všeč :)

8 komentarjev:

Ninsi pravi ...

waw, full je lepa:)))

Urškin Raj pravi ...

oooooooooooooooo ZELO lepo!!!!!

Snezinka_1 pravi ...

o, kako je pa to lepo, super.

Tiara pravi ...

Lepa knjigica in zelo praktična zadevca.

Sonja pravi ...

Presenečenja so fajn :)Sploh, če polepšajo dan.

Knjigica s koledarčkom pa je super, prav lepo pisana. Da si črke kar z olfo rezala????? Uhhhh, to pa je natančnost.

Tanc pravi ...

Zelo lepa knjigica! Barve in rožice so tako fajn optimistične, vesele.

Barbara pravi ...

Vauuu :) Res je krasna! Meni se tudi rožice in barve dopadejo.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Tudi meni se dopade, takšna čist pomladna :)