sreda, 25. februar 2009

Podeljujem naprej

Joj, včeraj sem v naglici pozabila, da se spodobi, da prejeto ''You inspire me'' nagrado podelim naprej.

Ko sem razmišljala, katerim ustvarjalkam naj jo namenim, sta mi pred očmi poplesovali predvsem dve imeni. Čeprav sta to nagradico gotovo že prejeli, jima jo namenjam tudi jaz. Enostavno zato, ker sta moji vzornici že dolgo časa, še preden nas je zajela poplava blogov. Njune izdelke vedno občudujem na virtualnem otočku in na srečanjih v živo.

Obe sta mi pri srcu zaradi tega, ker se pri ustvarjanju spuščata v neverjetne podrobnosti. Včasih svoje izdelke, darila poimenujeta kot enostavne malenkosti, kar pa še zdaleč niso, saj se vidi koliko truda in znanja je vloženo v njihovo izdelavo.

No, ti dve ''picajzlasti'' dekleti sta Sonja in Urška. Hvala vama za vse vajine ideje, s katerimi nas redno razveseljujeta in osupljata.


P.S. Seveda se zgledujem tudi po vseh ostalih sorodnih ustvarjalnih dušicah, ki jadrate tukaj naokrog :) In vedno več vas je, zato mi ne zamerite, ker sem izpostavila ti dve dekleti. Seznam vseh vas, h katerim zaidem po sprostitev ob ogledu vaših blogov in albumov, je zeloooo dolg :)

3 komentarji:

Sonja pravi ...

Hvala :) Taka nagrada od tebe, ki si prav tako hudo "picajzlasta" in se vedno zelooo potrudiš pri izdelkih, mi veliko pomeni.

Urškin Raj pravi ...

Naj naj najlepša hvala ti za tole - tako lepe pohvale pa že dolgo nisem dobila! Prav vprašala sem se - a vse to sem jaz? Ja fino :)))) Hvala ti za pohvalo, sama pa čisto nič ne zaostajaš!!!!

Neža pravi ...

:) Me veseli, da sem vama malo polepšala ta, danes tako po pomladi dišeči dan.