petek, 27. marec 2009

Dobrodošla Zala

Hm, tole je objava, ki bo tukaj gor dva dni, oziroma dokler prejemnici ne prideta domov iz porodnišnice. Potem jo bom morala vsaj delno skriti, da ne pokvarim presenečenja.

Barbara, ena od mojih najljubših prijateljic, je na materinski dan postala mamica. Komaj čakam, da ju z malo Zalo vidim :)

***************************
UPDATE

No, včeraj sem malo princesko že videla in je prav lepa novorojenčica. Ker sta bili z mamico pridni, se danes že odpravljata domov, zato sem morala skriti tekst in slikice darilca. Kaj pa vem, kdaj bo Barbaro firbec prignal na internet ;) Še komentarje moram nekako pošlihtat :)

****************************

UPDATE 2

Paketek je dostavljen, zato vračam prvotni tekst skupaj s komentarji :)

Za darilo sem že zdavnaj vedela, da bo kvačkano. Saj ne, da se s kvačkanjem ful ukvarjam, do sedaj sem naredila le dve odejici za moja škratka, sedaj pa sem naredila še eno. Ima pa vsaka od teh treh svoj vzorček :) Ker ima Barbara zelo rada zelene odtenke, odločitev o barvi volne ni bila težka, pa še voziček je v teh barvah. Zraven sem dodala še dve rožici 'ala Lili' po želji jih bo lahko odstranila, ker ne mara načičkanih stvari - ma meni sta ful všeč ;)
Druga zadevica je voščilnica. Vedela sem, da naj ne bi bila roza, ampak da bo pa tako modra ratala, si pa nisem mislila. No, zdaj je, kar je. Saj modro ni samo za fantke, ane? Odtisek je Bojamojin, pobarvan malo mešano - z akvarelnimi barvicami in gel pisali. Nebo je pobarvano s perl vodenkami, dodane so z zlato blazinico odtisnjene zvezdice. hm, še podstavek za kozarce, dva trakca, 'moja' pentljica in nekaj razcepk. Pa še napis z imenom, da ne bo kdo res mislil, da je za fantka :)


Dodajam pa še slikici odejic za Niko in Aljaža. No obe sta bili narejeni za prvorojenko, ampak uporabljata ju pa oba.


4 komentarji:

Sonja pravi ...

Čudovita dekica je, verjamem, da bo prejemnici všeč.

Urška pravi ...

wow prav tale tazadnja mi je najljubša - krasno!

Tiara pravi ...

Odejica je krasna. No, pravzaprav so vse tri noro lepe.

Maja pravi ...

Rožici prav lepo poživita, nič ni načičkano. Pomoje ju bo prejemnica gotovo obdržala.

7 komentarjev:

Sonja pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.
Urškin Raj pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.
Tiara pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.
Maja pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.
Neža pravi ...

Dekleta, hvala za vaše pohvale, zdajle sem jih morala zbrisati, vendar sem jih pred tem shranila in jih bom objavila skupaj s skritim tekstom po predaji darilca :) Joj, sem zakomplicirala ... če se pa nisem mogla zadržati, da vam ne bi takoj pokazala narejenega ;)

Unknown pravi ...

No to pa ni fer pri mojmu ferbcu še komentarjev ne morem prebrat :)
joj kruto

Aja pa Neža odlična podlaga bloga!

Neža pravi ...

:) Tralala hopsasa ;) Ti si mogoče firbčna, mene pa matra, kdaj bomo pozdravili ta prehlad, da lahko končno pridemo Zalo pocrkljat. Pa darilce me tolk tišči, ko ga gledam pripravljenega za odhod ...

Če bi pa komentarje pustila bi bila pa hudo blond :P