torek, 17. marec 2009

Večerni ''užitki'' in darilo

Ta teden so delavnice s stekleničkami upanja v polnem zagonu, zato sem tudi jaz očistila dobrih 90 stekleničk. Ampak joj! Kakšne nalepke so bile to gor nalepljene :P Dobri dve uri sem jih drajsala dol @&%$#!@#* No, sedaj so pripravljene, tukaj pa imate fotko slastnega pekača ;)


Včeraj pa se nas je nekaj otočank tudi srečalo na kofetkanju. Prijetno martinčkanje, je bilo skoraj prevroče :) No, zelo sem se razveselila kompletka, ki mi ga je podarila naša fimomojstrica Fikus, pa vam ga pokažem tukaj. Resnično mi je všeč in bo pogostokrat na meni :) Fikus, še enkrat hvala :)

3 komentarji:

Sonja pravi ...

Kok si pa ti eno pridno dete, toliko stekleničk si očistila. Jaz pa moje umazane še vedno vozim v avtu :blush:
Kava je bila pa super, družba tudi.. tale tvoj kompletek pa tudi v živo izgleda res lep, Kako ne bi bil, ko pa je od Fiki.

Nataša pravi ...

Iz izkušenj ti lahko prišepnem, da je čarobna beseda za čiščenje teh stekleničk: razmaščevalec (jaz sem uporabila Trimovega) - stekleničke sem za nekaj časa namočila v vodo, odstranila papirnati del nalepke, nato pa sem jih poškropila z razmaščevalcem in pustila v njem ležati nekaj ur. Lepilo se je spremenilo v eno tako mrenico, ki je v večini primerov šla kar z roko dol, tiste trdovratne pa sem postrgala z nožkom.
Upam, da sem kaj pomagala - za naslednjo rundo, pa Petyi tudi :wink:
Pozdravček, N.

Neža pravi ...

Hvala Mravljica, bom naslednjič upoštevala tvoj nasvet, pa bomo videli. Ma saj prejšnje runde so šle čist lepo dol, mogoče je bila ta serija čudna .