sobota, 1. maj 2010

Klekljarski teden

Spet se mudi. No, tako grozno sicer ne, zaenkrat uresničujem vse po načrtu, samo kaj nepredvidenega ne sme priti vmes. Delam namreč sliko, ki bo sestavljena iz treh čipk; dveh vogalnih tulipanov in enega sredinskega. Prvi vogal mi je uspelo naklekljati v dveh dneh, sedaj je v delu drugi in prav fajn je, ker so luknjice za bucike že našpikane.


Pred tem pa mi je uspelo dokončati angelčka, ki bo šel za darilo kot spomin na prvo obhajilo. Tokrat ni všit v platno, kot sta bila prva dva, ampak je le na enostavni modri podlagi.


Vleče pa me v nakitkanje in to fuuul. Čaka me nekaj novih pripomočkov za delo, pa jih tudi pogledati ne smem, dokler čipke ne bodo končane. Šment! Dobra stran tega pa je motivacija za hitrejše delo. Komaj čakam :)

6 komentarjev:

Čarobna hišica pravi ...

Si pa res pridna klekljarica ... jah vem tebe pri nakitkanju nazaj drži kleklji ... mene pa veliki kupi perila, ki čakajo, da se jih lotim ... ;O) ... pa mi nikakor ne gre in ne gre ... Sicer pa pri tebi je vedno tako, da česarkoli se lotiš zelo dobro izpade ... verjamem, da bo tudi tista kombinacija, ki jo moraš narest prav tako lepa kot angelček ... le pogumno naprej ;o)

Alenka pravi ...

Neža, Neža pa ti nisi normalna!!!Koliko imaš ti enegrije!!!Pa tako lepo si naklekljala to le!!!!!!

Neža pravi ...

Brez skrbi Čarobna hišica, kupi se tudi pri meni naberejo, vendar jih trenutno res ni, sem izkoristila lepo vreme in je veter vse lepo speglal ;) Drugače pa hvala za lepe besede.

Alenka, ne ti meni o energiji! Kaj pa tvoje perlice, ki jih tako brzinsko šivaš?!? Jaz samo strmim :)

Mojca pravi ...

čudovito... nimam pojma o klekljih, samo gledam in se čudim. in cedim sline. res, neskončno lepo.

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ prav zanima me končna slika ♥ ♥ ♥

Miki pravi ...

Prvi put nailazim na klekljanje,volela bih ako možete da napravite mali tutorijal.
Da li je to slično poentlesu?
Mnogo su vam lepi radovi.
Pozdrav.:)