nedelja, 14. november 2010

Nekaj NE-ČB

Prav osvežujoče je, ko vsake toliko časa le dobim naročilo za minike v pisanih barvah. OK, saj črnobele so kjut, ampak se jih kljub vsemu včasih majčkeno naveličam in vzamem v roke poživljajoče koščke blaga. Takšno je bilo tole blago s pisanimi srčki. Verjetno je odveč dodajati, da je minika odfrlela od doma še topla. Pa ne h kakšni šolarki, za kar sem jo namenila, ampak k moji vrstnici, ki se ji je zdelo fajn, da bo minika v torbici med vso ''kramo'' dobro vidna.


Naslednja je lepotička s turkiznim potiskom. Tudi ta ima svojo zgodbo. Nastala je iz Nikinih nikoli nošenih hlač, kupljenih na razprodaji. To je pa tako, če kupim hlače velikosti za 4 leta takrat, ko jih otrok še 2 nima. Sezonsko niso ustrezale, ko bi ji bile prav, je bila zima, poleti pa so ji bile že premajhne. Nič zato. Spodnji del hlačnic sem odrezala in preobrazba v miniko mi je lepo uspela.


Blago z drobnimi rožicami sem pred časom kupila za kakšno poletno oblekico. No, namesto oblekice bodo raje nastajale minike, čeprav v eni škatli pa še čuvam kose, za katere upam, da bodo nekoč oblačila postali :)))



Rjavo blago je super elegantno. Tkano je z različnimi vzorčki in na spodnjih fotkah je ena minika, slikana z obeh strani. Upam, da mi v kratkem uspe sestaviti še etui za kartice, ker se mi zdi, da bo krasno izpadel.


Vijolična minika ima zanimiv ''kosmat'' vzorček.


Za konec pa še že znane pisane pikice ... saj ne vem, a je letos kakšna posebna pikasta moda ali so enostavno večini tako všeč. Ker to blago je tudi kupljeno pred štirimi leti. Iz rdeče različice mi je celo uspelo zašiti en pajacek za Niko, ko je bila še v vozičku.

1 komentar:

Sonja pravi ...

Wauuu, kak kupček minik :) in vedno lepše so videti (tudi tisti šivčki tam zgoraj :) :)
Barve morajo bit, pa čeprav kdaj pa kdaj za medklic.