ponedeljek, 2. januar 2012

Nogometaš

Hm, ne bom obljubljala, da bom letos bolj pridna, kar se objavljanja na blogu tiče, se bom pa potrudila po najboljših močeh. Ker najbolj me je lani jezilo prav to, da se je material za objave nabiral in nabiral, ko ga je bilo preveč na kupu, pa sem vse skupaj stlačila v eno objavo brez repa in glave. Recimo, da bo letos vladal večji red ;)

Na zadnjem srečanju v Prečni sem nahrčkala tri luštne odtise kuštravega nogometaša. Super motiv za fantovsko voščilnico in takrat mi je res prišel kot naročen, saj sem prvo sestavila že v naslednjem tednu. Odpotovala je k Matiji v Goriška Brda, ki je strasten navijač katalonske Barce.

Včeraj sem se načrtno lotila barvanja preostalih dveh odtisov, da sem izpolnila staro vražo: ''Kar delaš na novega leta dan, boš delala vse leto.''



Poleg družinskega sprehoda, peglanja in pospravljanja žeht (no, to bi me čakalo slej ko prej ;)) sem obvezno morala vsaj malo ustvarjati. Danes sem sličici le še sestavila v dve prikupni voščilnici. Ena bo ostala na zalogi, ena pa bo odpotovala z Aljažem na vrtčevsko zimovanje na Pokljuko. Starši moramo namreč otrokom med prtljago zapakirati tudi tri razglednice za ''krizne trenutke''.



Matijevo sem sicer že pokazala v kolažu fotk pri inventuri, pa jo dodam še tukaj.

3 komentarji:

Renata pravi ...

Zelo so lepe.

Alenka pravi ...

Kako simpatične čestitke! Všeč so mi barve, žive, malo nagajive, kot fantič na odtiskih:):)

Barbara pravi ...

Luštkane, ful :)Kot je Alenka napisala, žive barve so zakon :)