ponedeljek, 18. marec 2013

Pozitiven razvoj dogodkov

Zadnji mesec je bil zelo intenziven. Tako intenziven, da sem danes, ko je eden od izzivov za mano, totalno utrujena. No, utrujeno je samo telo, duša pa je napolnjena s pozitivno energijo in samo naspati se moram, pa bom kot nova.

Lansko leto je bilo namenjeno tekaškim izzivom in mi je za ustvarjanje zmanjkovalo časa. Letos je zaenkrat obratno. Dokler se zunaj temperature ne dvignejo, me prav nič ne vleče v naravo in vsak prosti trenutek izkoristim za nakitkanje in papirčkanje. Nakitkanja je bilo v zadnji štirinajstih dneh ogromno, saj sem se pripravljala na prvo udeležbo na sejmu.  Včeraj se je zgodil prvi FairArt.


Zbrali smo se v avli Konservatorija za glasbo in balet ob Ljubljanici. Imeli smo se super, načvekala sem se za naprej in nazaj, pa tudi pozitivnega feedbacka glede mojega ustvarjanja sem dobila veliko. Zagotovo se spet vidimo na ponovitvi v nedeljo 14. aprila na isti lokaciji.

Za moje prvo sejmarjenje sem seveda potrebovala razstavni kuferček za moj nakit. Odločila sem se, da bom sam svoj mojster in v Hobby programu nabavila dve črni polici ustrezne velikosti. Skupaj sem jih spravila s ploščatimi ''panti'', ob straneh pribila dva močni ''gurtni'' iz Centromerkurja in ploskvi oblepila s črno žametno tapeto. Za obešanje sem namestila tanke satenaste trakove in to je bilo to. Izpadlo je fantastično in res sem zelo zadovoljna z rezultatom.

tako je izgledal, preden je dobil žametno oblekico

 tako pa je izgledal do konca napolnjen

Aja, FairArt se je zgodil v nedeljo, soboto pa sem preživela v Kopru na predstavitveni delavnici izdelave enostavnega nakita iz lesenih perlic in žice. V koprskem Planetu Tuš je potekal sejem Ustvarjalni Ray v organizaciji trgovine Rayher.

Večina vas spremlja moje prigode na Facebooku, kar nekaj pa je takšnih, ki me spremljate samo tukaj preko bloga. No, kdor še ne ve, zamenjala sem službo in sedaj me najdete na Mali ulici v najbolje založeni trgovini z ustvarjalnim materialom pri nas.


Če bi mi nekdo pred dvema letoma rekel, da bom imela sanjsko službo vsake ustvarjalke ...


10 komentarjev:

Tanja E. pravi ...

Neža, pa res imaš sanjsko službo:)))) tu ni kaj dodati.
In čestitke za udeležbo na sejmu. Verjamem, da si dobila pozitivne povratne informacije, saj samo take pripadajo tebi in tvojim kreacijam.
Uživaj na polno in veliko čudovitih kreacij ti želim, LP:)

Helena pravi ...

Tvoj razstavni pano je fantastičen in čestitke za njegovo izvedbo. Kot tudi za to, kar je na njem!

Klara pravi ...

Ooooo kakšni lepi izdelki šibijo tvoj krasen pano. Ja, ko je človek poplačan s pozitivnim feedbackom dobi novih moči za naprej... čestitke za službo. Res je sanjska...:)

melly pravi ...

Čudovito vse od kreacij do službe,človek se potem počuti tako izpopolnjen,le tako naprej.

Danica pravi ...

Čestitam ob zamenjavi službe. Temu se res lahko reče sanjska služba:) Sicer pa "pravi ljudje na pravem mestu" in ti pašeš na to mesto.
Kar pa se tvojih izdelkov tiče...wau res si umetnica! Bravo le tako naprej.Lp

moi pravi ...

Še pri izdelavi "kufra" si bila ustvarjalna. Itak pa spremljam tvoje mojstrovine na FB. Krasno za vse, s službo vred.

Urškin Raj pravi ...

Tvoje drugo ime je verjetno Srečka ;) Vse naj in fajn je blo malo počvekat!

Mojca pravi ...

ooooooo a tudi ti boš sedaj tam ... potem pa se vidimo, tudi njihove delavnice so fajn ;) tvoj nakit pa tkole na kupu zgleda prav sanjski. lp

Simona pravi ...

Si imela na sejmu takšno gužvo, da se te nisem upala motit. :o) Pa te drugič, ko te srečam bom.

iris-irena pravi ...

kdor zna, ta zna - razstavni pano je čudovito narejen in čudovito okrašen s samimi krasnimi izdelki.
vse čestitke za tako sanjsko službo in naj ti bo lepo še naprej!
lp
iris